Huawei G7 Plus akıllı telefon Tayvan’da listelendi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Huawei G7 Plus akıllı telefon Tayvan’da listelendi
Huawei’nin yeni bir orta-üst seviye akıllısı daha firma tarafından duyuruldu…



Yepyeni modellerle farklı isteklere farklı çözümler sunmayı amaçlayan Çin merkezli teknoloji devi Huawei, 2016’de bir çok farklı akıllı telefonunu pazara sunarken, sene sonuna doğru yaklaştığımız günlerde de yeni modellerle karşımıza gelmeye devam ediyor.



Huawei, yeni bir akıllı telefon modelini daha gün yüzüne çıkardı. Bu yeni akıllı telefon Huawei G7 Plus adı ile gelirken, geçtiğimiz sene sunulan Huawei G7 modelinin halefi olarak geliyor. Tasarım olarak ise bu modelin Temmuz ayında sunulan Huawei G8’e oldukça benzediğini ve teknik özelliklerinin de aynı olduğunu söyleyebiliriz.

Huawei G7 Plus akıllı telefon selefi gibi 5.5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Önceki modelin ekran çözünürlüğü 720p HD iken, yeni model de ise 1080p Full HD ekrana yer verilmiş.

Yeni akıllı telefon Qualcomm2un 64-bit mimarisinde gelen ve ayrıca sekiz çekirdekli işlemci içeren Snapdragon 615 yonga setinden güç alıyor. Huawei G7 Plus akıllı telefon ayrıca 3GB sistem belleği içerirken, dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş.

Akıllı telefonun arka yüzünde 13MP kameraya yer verilmiş. Ayrıca ön kamerası da 5MP olarak gelmekte. Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 4G LTE desteğine de sahip.

Huawei, yeni akıllısının %90 oranında metal kasaya sahip olduğunu belirtiyor. Arka yüzde kameranın altında parmak izi tarayıcısına da yer verilmiş. 3.000mAh batarya ile gelen cihaz, gümüş, gri ve altın renkleri ile sunulacak.

Huawei G7 Plus akıllı telefon Tayvan’da listelendi - MaxiCep
 


omerb123123

Üye
Güzel yazi olmus. Elinize sağlik. Huawei bence nokta atışı yapmiş. Eğer güncelleme desteğiylede stabil tutarsa alınabilir bi fiyat/performans telefonu.Kasanın metal olmasida bence cezbedici bir ozellik.
 
Polymath

Polymath

Üye
Tasarim süper. Huawei guncelleme veriyor ama herkesten sona veriyor gariptirki:)) g7 ye bile android 6 vereceğini açıkladi. Yalniz 5.1 daha gelmemisken:) fiyati bu telefonun satis rakamlarini etkileyecektir. Eger huawei g7 gibi uygun fiyattan girerse rakibi yok:)
 
  • Beğen
Tepkiler: omerb123123


Üst Alt