HTC Sensation ve Sensation XE için Ice Cream Sandwich Güncellemesi Resmi Olarak Yayınlanmaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kngbld

kngbld

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation ve Sensation XE için Ice Cream Sandwich Güncellemesi Resmi Olarak Yayınlanmaya Başladı
HTC’nin Ice Cream Sandwich güncellemesini alacak olan telefonlarını bir süre önce duyurmuştuk. Listede Sensation’ın yanısıra; 2011 yılında üretilen telefonlar bulunuyordu.

Bugün XDA Developers‘dan yapılan açıklamaya göre; HTC Sensation ve HTC Sensation XE telefonları için Android 4.0 güncellemesi resmi olarak yayınlanmaya başladı…


HTC’nin Sensation XE ve Sensation XL telefonlarını satışa çıkarmasından bir süre sonra, 7 Kasım 2011 tarihinde Ice Cream Sandwich güncellemesini 2012 içinde alacak cihazlarını açıklamasının ardından kullanıcılar merakla sevindirici haberi bekliyordu. HTC Sensation ve Sensation XE telefon kullanıcıları için sevindirici haber geldi ve güncelleme bugün itibariyle Almanya ve diğer İskandinav (Kuzey Avrupa) ülkelerinde yayınlanmaya başladı.



Güncellemeyi alacak olan cihazlar HTC tarafından şu şekilde açıklanmıştı: HTC Sensation, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE, HTC Rezound, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G, HTC Amaze 4G.


HTC Sensation için 3.32.401.5 sürümü ve Sensation XE için 3.32.401.103 sürümü ile yayınlanan güncellemede; telefonlar HTC Sense 3.6 kullanıcı arayüzüne de kavuşuyor. Güncellemenin, Sensation ve Sensation XE Türkiye kullanıcıları için ne zaman yayınlanacağını bilmesek de; dilerseniz telefonunuz için yayınlanmasını beklemeden OTA güncellemesinin kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak -
 


denizci535

denizci535

Üye
Bu guzel oldu fiyati firlar artik.
 
hunkar159

hunkar159

Üye
yükleyen varsa ilk izlenimlerini yazarsa cok iyi olur?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt