htc one s kullananların dikkatine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
htc one s kullananların dikkatine
HTC One X'ten sonra One S'e de Android 4.1.1 ve Sense 4+ tabanlı yeni güncellemesini duyurmaya başladı. Özellikle pil tüketimini azaltan güncelleme sonrası şarj süresi çok daha başarılı.

HTC'nin One X+ modeliyle ülkemize Jelly Bean ile girmesinden sonra One X için Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesi yayınlanmıştı. Şimdi sıra HTC'nin ortanca telefonu One S'te.

Ülkemizde satılan 1.7 GHz hızındaki Snapdragon S3 işlemcili One S ve 1.5 GHz hızında çalışan Snapdragon S4'lü One S modellerine de güncelleme verecek olan firma, global olarak One S modellerini güncellemeye başladı.

632MB boyutundaki güncelleme OTA üzerinden sunulurken, One S kullanıcıları cihazlarının yazılım güncelleştirmelerini kontrol et bölümünden telefonlarına yazılım gelmiş mi gelmemiş mi bakabilirler.



Jelly Bean ile gelen Project Butter sayesinde 60 FPS hızındaki arayüze ek olarak Google'ın yeni asistan yazılımı Google Now gibi eklentilerin bulunduğu güncelleme ile Sense 4+ arayüzü cihaza ekleniyor.

Yeni galeri uygulamasının eklendiği güncelleme, kamera performansını ve deneyimini daha da arttırıyor. Ayrıca güncellemenin güç yönetimine de iyi geldiği biliniyor
hayırlı olsun tüm kullanıcı arkadaşlar.
 


aleranol

aleranol

Üye
Resmen yeni rom atıyor güncelleme maşallah.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt