HTC Nexus Marlin'in ilk görseli sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC Nexus Marlin'in ilk görseli sızdırıldı
Akıllı telefon pazarında mücadele tüm hızı ile devam ediyor ve Google, bir yandan bu pazarda en çok kullanılan mobil işletim sistemini geliştirmeye devam ederken, ayrıca bu avantajı değerlendirerek, donanım açısından da faaliyet gösteriyor.



Her sene yeni akıllı telefon ve tablet modelleri ile pazarda yer alan firma son olarak geçtiğimiz sene Ekim ayında Nexus 5X ve Nexus 6P adındaki cihazlarla karşımıza geldi. Bu cihazlardan Nexus 5X, LG tarafından üretilirken, Nexus 6P'de ise Huawei imzası yer alıyor.

Bu sene de Google'ın yeni Nexus modelleri ile karşımıza gelmesi bekleniyor ve üretici olarak öne çıkan isim HTC olmakta. Daha önce HTC, Nexus 9 adındaki bir tabletin de üretimini üstlenmişti. Şimdi de Nexus akıllı telefon üretmek için kollarını sıvayan firma, ve Marlin kod ismine sahip bir akıllı telefon modeli ile gündemde.

Bu yeni akıllı telefon için ilk canlı görsel de ortaya çıktı. Cihazın sadece ekranı detaylı görülebilirken model numarası Mariln ve Android versiyonu Nougat detaylı olarak görülebiliyor.

Google'ın yeni Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile sunulacak ilk akıllı telefonlardan bir tanesinin bu akıllı telefon olması beklenirken, cihazın iddia edilen teknik özelliklerine bakacak olursak eğer;

HTC Nexus Marlin, 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile geliyor. Dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdrgon 820 / 821 yonga setinden güç alacak olan cihaz ayrıca 4GB sistem belleği içerecek ve 12MP arka kamera / 8MP ön kamera özellikleri içerecek.
HTC Nexus Marlin'in ilk görseli sızdırıldı
 


0MG90

0MG90

Üye
Üstteki şey hoparlör sanırım :hmmm
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Ülkemize gelsin de hayırlısıyla :hmmm
 


Üst Alt