Htc hd2 android kurulurmu? Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahde_vefali

Üye
    Konu Sahibi
Htc hd2 android kurulurmu? Sorular
sa arkadaşlar forumun yenisiyim. bugun babam bana htc hd2 telefon almış çok sevindim güzel telefon..
vadafoneden almıs galiba... Şuan telefon ing dili türkçeye ne yaptıysam çeviremedim ugraştım fakat türkçe olmadı.. bu konuda ne yapmalıyım? nasıl dilini türkçeye cevire bilirim ing mallasef yok ) :..
2 sorum ise gelen telefonda sanırsam windows mobile kurulu ben htc desire hd görmüştüm arkadaş onda android kuruluydu onun marketi vardı telefonunuda program uygulama indire biliyordu..
artı menüleri felen degişikti..
şimdi ben bu htc hd2 yi acaba nasıl android yükleye bilirim bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş minettar kalırım ALLAH Razı olsun şimdiden yardımcı olan arkadaşlatan..
bu arada htc hd2 nasıldır arkadaşlar güzel bir telefonmudur begeniyormusunuz?? ben dili ing oldugundan fazla inceleyemiyorum..
şimdiden sagollun(F)
 


atakax

atakax

Üye
şimdi öncelikle dil ingilizceyse türkçeye çevrilmediyse vodafone dan alınmış olamaz muhtemelen adamın biri yurtdısından getirmiş satmıştır telefoncuya telefncuda size satmıştır bu tarz telefonlara dikkat etmek lazım hd2 windows mobile işletim sistemine sahip yanlış hatırlamıyorsam 6.5 olması lazım ancak android yükleniyor tabi yeniyseniz bu işlerde bulaşmayın zarar görebilir telefon ama kaynak burada bakıp yapabilirsin istersen ama tabi ingilizce bir site buda bir kaç kişi daha isterse çevirisini yapar paylaşırız ayrıca sizin telefonunuzdada şuanda market var windows marketplace ama android market kadar çok uygulama yok
 

ahde_vefali

Üye
    Konu Sahibi
telefonu yarın htc desire modeli ile degiştirmeyi düşünüyorum vadofone bayi taınıdık..geri alabilecegini belirti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
936
Cevap
6
Görüntüleme
730
aykutozkann
Cevap
76
Görüntüleme
16K
gonyalı


Üst Alt