Herkes cepten internete girsin diye, Vodafone markalı cep telefonları ayda sadece 1 TL!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'MuTTo'

'MuTTo'

Üye
    Konu Sahibi
Herkes cepten internete girsin diye, Vodafone markalı cep telefonları ayda sadece 1 TL!
Herkes cepten internete girsin diye, Vodafone 840 cep telefonundan sonra şimdi Vodafone 547 de Türkiye'de.

Vodafone Akıllı Telefon Paketi'ne 18 ay boyunca abone olanlar, Vodafone markalı dokunmatik ekranlı cep telefonlarından birine ayda sadece 1 TL ödeyerek sahip oluyor.

Kampanya bireysel ve kurumsal aboneler için geçerlidir.
Abonenin tarife kapsamında kazandığı dakikalar, SMS, MMS'ler ve data kullanımları üçüncü şahıslara transfer edilemez, kullanılmayan dakika, SMS,MMS ve data kullanımı bir sonraki aya devretmez.
Dakika/SMS limitinin doldurulması durumunda 0,300000 TL/dakika'dan, MMS limitinin doldurulması durumunda 0,460000 TL/SMS'ten ücretlendirilir.
İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik ücretleri ayrıca ücretlendirilir.
Uluslararası her türlü kullanımlar için roaming ücretleri ve özel servis aramaları için Vodafone Abonelik Paketleri ve Ücret Tarifeleri geçerlidir.
Kampanyadan sadece anlaşmalı bankaların kredi kartı sahipleri yararlanabilecektir ve kampanya kapsamında abonelik sadece bu bankaların kredi kartı ile yapılabilecektir.
Kampanya kapsamında sadece Yapıkredi WorldCard, Fortis WorldCard, Vakıfbank WorldCard, Anadolubank WorldCard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Şekerbank Bonus Card, Akbank Axess Card, Akbank Carrefour Axess Card, Akbank Citi Axess Card, Akbank Fish Card ve Akbank Wings Card'ları geçerlidir.
Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir.
Kurumsal müşteri numarasına bağlı en fazla 50 adet abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan faydalanabilirler, fakat bir bireysel müşteri numarasına bağlı en fazla 3 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan yararlanabilir.
Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir.
Taahhütname süresi boyunca aboneler kampanya kapsamında tabi olduğum paketi değiştirmeyecek olup, ve bu paketin üzerine başka bir ses tarifesi alamayacaklardır. Aksini belirtmediği sürece kampanya taahhüt süresi bitmiş olsa dahi, kampanya kapsamında tercih edilen paket kullanılmaya devam edecektir.
Ücretsiz görüşme olanağı, abone aktivasyonu yapıldığı andan itibaren veya mevcut aboneler için pakete geçiş tarihi ile başlayacaktır. Pakete giriş tarihine kadar abone eski tarifesi üzerinden ücretlenir. Halihazırda herhangi bir data opsiyon kullanıcısı olan abonelerin kampanya kapsamında yer alan data data opsiyonunu bir sonraki fatura dönem itibari ile kullanmaya başlayacak olup, diğer kullanım hakları (ses, SMS, MMS) kampanyaya katılım tarihi ile başlayacaktır.
Kampanya kapsamında yer alan tarife paketine ilişkin olarak aşağıdaki esaslar geçerlidir:

- Abonenin ilk faturasında aylık toplu süre ücreti ve dakikalar; SMS'ler, MMS'ler ve Data kullanımı (cihaz taksit bedeli hariç) aktivasyon tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir.
- Dönem içerisinde yapılan paketten her türlü çıkış ve iptal işlemi durumunda abone toplu süre ücretininin tamamını öder.
- Bu tarifede Konferans görüşme servisi kullanılamaz. Toplu süre ücreti abonenin faturalarında ilgili fatura döneminde tahsil edilir.
- Sabit telefon aramaları sadece yurtiçi ev iş sesli aramalarını kapsamaktadır. Özel servis numaraları ve Kıbrıs aramaları kapsam dışındadır. (0392) Kıbrıs aramaları ayrıca ücretlendirilir.(KDV ve ÖİV dahil 78,8 kr)
- Abonelere sunulan hakları, 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez.
- FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilemez.
- Bu paketlerden sadece Vodafone Markalı Cihaz kampanyasına katılan aboneler yararlanabilir.
Kampanya kapsamında verilen aylık CepNet data paketine ilişkin olarak aşağıdaki esaslar geçerlidir:

- Herhangi bir data aboneliği bulunmayan abonelerimiz veya hali hazırda standart paket kullanan abonelerimiz 3N aboneliklerini baslatmaları durumunda faydalanabileceklerdir.Aboneliğini 3N'ye açtırmayan aboneler mevcut data altyapısını (2G/edge) aynı fiyat ile kullanacaklardır.
- Aboneler bu tarifeyi 3N networkunde kullanmaları durumunda 7.2 mbps ye kadar hız ile hizmet verilir.
- İlgili pakette 7.2 Mbps hız için adil kullanım miktarı 100 MB tır.
- Adil kullanım miktarına ulaşılması durumunda kullanım dönemi sonuna kadar aboneler 96 kbps'ye kadar olan hız ile faydalanabilirler.
- Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinizden düşer.
- VOIP, P2P (peer to peer), doğrudan dosya paylaşımı programları vb. hizmetleri kullanılamaz.
- İlgili paketlerin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir. İnternet paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışında kullandığınız veri GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Kampanya paket ücreti (aylık cihaz taksit bedeli hariç olmak üzere) pakete geçiş tarihi ile ilgili fatura kesim tarihim arasında kalan gün sayısı ile orantılı olarak hesaplanarak fatura edilecektir.
Kampanya kapsamında yer alan cihazlara ait cihaz taksit bedeli tüm vergiler dahil 1 TL'dir.
Son 6 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve/veya son 6 aydır kısıtlı/dondurulmuş statüsüne girmemiş olan aboneler kampanyaya kredi kartsız olarak girebileceklerdir.
Son 1 ay içerisinde MNP ile gelen ve rakip operatördeki son faturası tüm vergiler dahil 35 TL ve üzeri olan bireysel ve/veya kurumsal aboneler de kampanyaya kredi kartsız olarak girebileceklerdir.
Kampanya kapsamında Vodafone Cep Merkezleri'nden yapılacak satışlarda Vodafone tarafından belirlenmiş olan kurallara uymayan abonelere ilk 12 ay için 15 TL değerinde kredi kartından çekim işlemi yapılacak olup, bu tutar abonelerin faturalarına avans kalemi olarak yansıyacaktır. Geri kalan 6 ay için ise; abonelerin faturalarına herhangi bir avans kalemi yansıtılmayacaktır. Belirtilen bedel anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla ödeyeceklerdir. Kampanya dahilinde geçerli kredi kartı olmayan aboneler bu kampanyaya dahil edilemeyeceklerdir.
Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlara cihaz bedeli, taahhüt süresi boyunca seçilen paket bedeli dahildir.
Abonenin, Vodafone Tip GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen abonelik tarafından tek taraflı olarak kampanya kapsamında imzalanan taahhütname yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattımın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması ve/veya hattını iptal etmesi, dondurması, kısıtlaması, devretmesi, faturasız hatta çevirmesi ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi, tabi olduğu kampanya paketini değiştirmesi durumunda cezai şart aşağıdaki gibi hesaplaması aşağıdaki gibi olacaktır: (Cihazın son kullanıcı fiyatı / 18 ) X Kalan ay sayısı olarak hesaplanacaktır. VF 547 cihazının son kullanıcı fiyatı 204 TL, VF 840 cihazının son kullanıcı fiyatı 232 TL'dir.
Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir. Bu gibi durumlarda Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Kampanya 31 Ocak 2011 tarihine kadar geçerlidir.
İlgili kampanya taahhütnamesi için .
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

Kampanya 31 Ocak 2011 tarihine kadar geçerlidir.

Şartlarda da yazdığı gibi süresi dolmuştur. Yanlışım varsa PM ilebilgilendirin.
Konuyu kapatıyorum. Bilgi için yine de teşekkürler:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

YaşlıTaşCocuk54
Cevap
0
Görüntüleme
467
YaşlıTaşCocuk54
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
740
TheNightMare.
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
1K
yeumyang
yeumyang
Cevap
1
Görüntüleme
2K


Üst Alt