Her Yöne 500 Extra kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Her Yöne 500 Extra kampanyası
Her Yöne 500 Extra Paketi ile 30 TL karşılığı 30 gün her yöne 500 dakika konuşma, yanında 100 SMS ve 100 MB internet kullanımı kazanabilirsiniz.

Fiyatlara tüm vergiler dahildir.


Daha Fazla Bilgi
Her Yöne 500 Extra Paketi’nden tüm tarifelerdeki bireysel Hazır Kartlılar yararlanabilir.

Her Yöne 500 Extra Paketi seçtiyseniz hattınızdan 30 TL düşecek ve karşılığında hattınız her yöne 500 dakika, 100 SMS ve 100 MB data yüklenecektir. Hediyeleriniz hattınıza yüklendiğinde kısa mesajla bilgilendirilirsiniz.
Sık Sorulan Sorular
Nasıl kayıt olabilirim?
Her Yöne 500 Extra Paketi’ni almak için HERYONE 500 yazıp, ücretsiz 2222’ye göndermeniz yeterli.
Kimler yararlanabilir?
Her Yöne 500 Extra Paketi’nden tüm tarifelerdeki bireysel Hazır Kartlılar yararlanabilir.
Ne zaman kullanmaya başlarım?
Her Yöne 500 Extra Paketiniz tanımlandığında, hattınızdan 30 TL düşecek ve karşılığında HERYONE 500 dakikanıza ek olarak 100 SMS ve 100 MB data yüklenecektir. Yüklemeniz yapıldığında hattınıza gelen kısa mesajla bilgilendirileceksiniz.
Nasıl ücretlendirilirim?
Her Yöne 500 Extra Paketi ile kazandığınız 500 dakika ve 100 SMS'inizi yurtiçi kullanımlarınızda, 30 gün boyunca HER YÖNE konuşurken ve mesajlaşırken kullanabilirsiniz. 100 MB datayı da yurtiçinden cep telefonunuzla internet bağlanmak için kullanabilirsiniz. Her Yöne 500 Extra Paketi’nizdeki dakika ve SMS bakiyeniz, müşteri hizmetleri numaraları, FCT, Kıbrıs, yurt dışı aramaları ve özel servis numaraları, Kıbrıs, yurtdışına atılacak SMS’ler için kullanılamaz.
Kalan Paket dakika ve mesajlarımı nasıl öğrenebilirim?
Her Yöne 500 Extra Paketi’nden kalan bakiyenizi ve hangi tarihe kadar kullanabileceğinizi dakika için *123*154#, SMS için: *123*183#, data için: *123*155# tuşlayarak, ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.
Kullanmadığım dakikalarım bir sonraki aya devreder mi?
Hayır.
Her Yöne 500 Extra Paketi’min süresi dolduğunda bana bilgi verilecek mi?
Her Yöne 500 Extra Paketi’nizin 30 günlük kullanım süresi dolduğunda, cep telefonunuza bilgi SMS'i gönderilir.
Bu kampanyayı, diğer kampanyalar ile beraber kullandığımda öncelik nasıl olur?
Aynı ay içinde hem Her Yöne 500 Extra Paketi’ni hem de AYLIK NAR 150 Paketi’ni alırsanız, Her Yöne 500 Extra Paketi’ni öncelikli olarak kullanırsınız. Aynı ay içinde hem Her Yöne 500 Extra Paketi’ni hem de AYLIK NAR 100 Paketi’ni alırsanız, her yöne aramalarınız için Her Yöne 500 Extra Paketi’ni, Turkcell içi aramalarınız için AYLIK NAR 100 Paketi'nizi öncelikli olarak kullanırsınız. Aynı ay içinde hem Her Yöne 500 Extra Paketi’ni hem de Her Yöne NAR Paketi’ni alırsanız; Her Yöne Nar Paketi’ni, haftalık bir paket olduğundan dolayı öncelikli olarak kullanırsınız. Aynı ay içinde hem Her Yöne 500 Extra Paketi’ni hem de TekNo Paketi’ni alırsanız; TekNo Paketi’ni, haftalık bir paket olduğundan dolayı öncelikli olarak kullanırsınız. Günlük Turkcell'lilerle konuşma kazanılan bir kampanyadan yararlanıyorsanız, Günlük Turkcell'lilerle konuşma kazandığınız kampanyayı öncelikli olarak kullanırsınız.
Görüşme içerisinde Her Yöne 500 Extra Paketi’m bittiğinde nasıl ücretlendirilirim?
Bir arama sırasında kampanyadaki dakika bakiyeniz biterse, eğer başka bir kampanyaya ait dakikaniz bulunuyorsa önce o kampanyaya ait bakiyenizi, daha sonra hesabınızda TL bakiye varsa bu bakiyeyi tarifeniz üzerinden kullanabilirsiniz.
Her Yöne 500 Extra ve Aylık 10.000 SMS paketim var, SMS attığımda hangi paketten düşecek?
Turkcell yönüne göndereceğiniz SMS'ler Aylık 10.000 SMS Paketi'nizden, diğer yönlere göndereceğiniz SMS'ler ise Her Yöne 500 Extra Paketi'nizden düşecektir.
Her Yöne 500 Extra ve her yöne sms paketim var, sms attığımda hangi paketten düşecek?
Öncelikle Her Yöne SMS paketinizden düşecektir. Buradaki bakiyeniz bittiğinde atacağınız SMS’ler için her yöne Her Yöne 500 Extra paketinizdeki SMS hakkınızı kullanabilirsiniz.
Her Yöne 500 Extra ve data paketim var, internete bağlandığımda kullanımlarım hangi paketten düşecek?
Günlük ve haftalık cepten internet paketiniz varsa, internet kullanımınız öncelikle bu paketlerden düşecektir. Aylık cepten internet paketiniz varsa, kullanımlarınız Her Yöne 500 Extra paketinizden düşecektir. Buradaki bakiyeniz bittiğinde kullancağınız data için mevcut data paketinizdeki hakkınızı kullanabilirsiniz.
Belirtilen tarihler arasında aldığım her Her Yöne 500 Extra Paketi ile bedava konuşma tarihim uzar mı?
Aldığınız her Her Yöne 500 Extra Paketi ile bedava konuşma süreniz 30 gün daha uzar.
Kampanyayı nasıl sonlandırabilirim?
Kampanyaya dâhil olan aboneler, paketin içerisinde kazandıklarını, harcayabilecekleri süre boyunca kampanya aboneliğini iptal etmeleri mümkün değildir. Kazanılan dakika, SMS ve data "Faturasız Hat Abonelerinin Bakiye İadesi" kapsamında iade edilemez.
Özel Servis Numaraları ve 444’lü Aramalar
444’lü ve 755’li numaralara yapılan aramalar, paket kapsamında değildir. 444’lü ve 755’li numaralara yapılan yurtiçi aramaları dakika başına tüm vergiler dahil 40 kuruştur. 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri aramaları müşteri temsilcisine bağlanılmadığı sürece ücretsiz olup, müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra arama başına tüm vergiler dâhil 40 kuruş olarak ücretlendirilir. Aramalar paket kapsamında değildir.Turkcell’in söz konusu hizmetin ticari amaçlarla veya haberleşme amacı dışında kullanılması ve suistimal hallerinde kullanımları kısıtlama hakkı saklıdır. Hattınızı yurtdışında kullanırken 444’lü numaralara veya Turkcell Müşteri Hizmetleri’ne yaptığınız aramalar yukarıda belirtilen ücretler üzerinden değil, kullanmakta olduğunuz yurtdışı tarifesinden ücretlendirilir. 444’lü numaralar, 118'li numaralar, Turkcell alan kodundan sonra ilk 3 hanesi 755, 757 ve 758 ile başlayan numaralar, Turkcell Müşteri Hizmetleri, kısa numaralar, yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.


Kaynak:Turkcell
29 Şubat 2012 tarihine kadar geçerlidir
 
  • Beğen
Tepkiler: manyaqqq, Tuba.Erva ve Mehmet


cemilmatkap

Üye
güzel bişeye benziyor denemek lazım...Saolasın kardeş bilgilendirdiğin için
 
gölgee_65

gölgee_65

Üye
Turkcell'den beklenmedik bir atak. Gerçi mesajı interneti az ama konuşma tercihi olanlar bunu kaçırmasın bence.
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
teşekkürler iyiymıs
aylık nar 150 benım ama bu daha avantajlı geldı bana :hmmm
 

oceangoing

Üye
İyi güzelde aveada 19 liraya her yöne 500 dk. 1000 sms ve 1gb internet almak varken 100 sms-mb bide 30 tl yaa bu turkcell adam olmaz hala pahalı kusura bakmasında kimse almaz bunu.
 
yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
100 sms az değil mi? 250 bari yapaydınız..
 

SaiL

Üye
kampanya ne zamana kadar geçerli arkadaşlar. Şimdi yüklersem geçerli olur mu.
 
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Konu açan arkadaşlar neden kaynak belirtmezler anlamıyorum. Yazdığınız yanlış demiyorum ama kaynağı koyun ki isteyen ayrıntılı bilgiyi daha güven içinde alsın.
 
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
kaynak yukarıda belirtildi
 

SeRKaNCa16

Üye
paylasım guzel tşkk
 

Benzer Konular

gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
542
gonyalı
gonyalı
Cevap
2
Görüntüleme
1K
gonyalı
yeumyang
Cevap
1
Görüntüleme
440
phasan


Üst Alt