Haber GSMARENA Nokia Lumia 630 Batarya Testi Sonuçları Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
GSMARENA Nokia Lumia 630 Batarya Testi Sonuçları Geldi
Nokia Lumia 630′un bataryası ne kadar güçlü?



Nokia’nın Windows Phone 8.1tanıtım etkinliğinde resmi duyurusunu yaptığı Nokia Lumia 630 geçtiğimiz bir hafta içinde bir çok ülkede satışa sunulmuş ve cihazla ilgili ilk editöriel bilgiler de gelmeye başlamıştı. Özellikle batarya testleriyle dikkat çeken GamArena sitesi de Nokia Lumia 630′un ilk batarya testini gerçekleştirerek sonuçları okurlarıyla paylaştı.



1830 mAh batarya ve CortexA7 Quad Core işlemciye sahip olan Nokia Lumia 630, Nokia’nın verilerine göre 3Gşebekede 600 saat standby süresi veriyor. Gsmarena’nın Video oynatma, konuşma süresi ve Web browsing testleri uyguladığı Windows Phone 8.1 ve Nokia Lumia Cyan güncellemesi yüklü Nokia Lumia 630 toplamda 55 saat şarj süresi veriyor.

Nokia Lumia 630 video oynatma testinde toplamda 7 saat 6 dakikalık bir süre verirken internet tarayıcı kullanımında ise 7 saat 54 dakika şarj süresi veriyor. Nokia Lumia 630′un 3G konuşma süresi ise 14 saat 46 dakika olarak gerçekleşmiş. Karşılaştırmalı test sonuçlarına aşağıdaki görsellere göz atabilirsiniz.

Sonuç olarak Nokia’nın ilk Windows Phone 8.1 cihazı olan Nokia Lumia 630 sınıfı ve fiyatı göz önüne alındığında oldukça başarılı bir batarya performansına sahip görünüyor. Ortalama kullanımda 55 saat şarj süresi ise iki tam gün kullanıma izin vermesi nedeniyle bizce yeterli bir performans. Ürün Türkiye’ye geldiğinde maxicep.Com olarak siz okurlarımız adına test edip izlenimlerimizi en kısa sürede paylaşacağız.





 
  • Beğen
Tepkiler: dücane


Emre

Üye
:tşk: keşke 2gb ram ile gelseydi 512mb :bann:
 
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
55 saat iyi :)
 

cinaski12

Üye
Listede 1520 yi göremedim, 1520 ye kıyasla daha mı iyi bataryası
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
dakamon

dakamon

Üye
Sanırım 820 den bile iyi şarj suresi veriyor. :/

Tost Makinası ile gönderildi.
 
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
İşlemci önemli faktör bence. Lumia 920 bile webde 5 saat 40 dk süre veriyor ortalama 4 buçuk saat desek yeridir. 630 920 den daha iyi göründü gözüme :D Artık marka ve işletim sistemine bağlı kalmaksızın webde en uzun süreyi veren telefonu almayı düşünüyorum örneğin Z2 kullananlar memnunmuş
 


Üst Alt