Google Pixel XL stoklar tükendi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Pixel XL stoklar tükendi
Keşke benimde olsa diyorum neyse yavru nexus var bende de :ehe

Google, 4 Ekim tarihinde bir etkinlik düzenleyerek yeni akıllı telefon modelleri olarak Google Pixel vePixel XL'i resmi olarak duyurdu. Benzer teknik özellikler içeren cihazlar ekran ve batarya açısından birbirlerinden ayrılırken, cihazlar duyurunun hemen ardından da Google Store üzerinden ön siparişe sunuldu.



Yeni akıllı telefonlar teknoloji devinin online satış mağazası olan Google Store üzerinden iki farklı dahili veri kapasitesi 32GB ve 128GB olarak satın alınabiliyor ve ayrıca renk olarak da üç farklı renk seçeneği olarak Very Silver, Quite Black ve Really Blue gelmekte.

Baktığımızda Google'ın özellikle de Pixel XL adındaki büyük ekranlı cihazına yoğun ilgi gelirken, 128GB dahili veri kapasitesi içeren versiyonunun stokları tükenmiş durumda. 32GB Google Pixel XL da sadece Quite Black olarak satın alınabiliyor. Fiyat ise 32GB için 769$ ve 128GB içinse 869$ olarak belirlenmiş.

Diğer model Google Pixel'in ise 128GB versiyonu sadece Very Silver renk ile alınabiliyor. 32GB versiyon ise Really Blue hariç diğer renklerle satın alınabilmekte. Bu akıllı telefonun da fiyatı 32GB için 649$ ve 128GB versiyon için de 749$.

Google Pixel 5" Full HD ekran, 4GB sistem belleği, 32GB / 128GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 12MP arka kamera, 8MP ön kamera, 2.770mAh batarya, Google Android 7.1 Nougat mobil işletim sistemi özellikleri ile geldi.

Google Pixel XL ise farklı olarak 5.5" Quad HD ekran ve 3.450mAh batarya özelliklerine sahip.
Google Pixel XL stoklar tükendi
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve gokturk_28


one_useR_0007

one_useR_0007

Üye
Bu Cihaza Tam not veriyorum çünkü hakediyor


Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
güzel cihaz ama ülkemize gelmedikten sonra dışarıdan sadece seyirci kalmak üzücü bir durum
 
furyzer0

furyzer0

Üye
-suya dayanıklılık yok
-alt ve ustteki boşluklar xperiadakiler kadar fazla
-kamerada iddialı ama ois yok(nasıl oluyorsa)
-pahalı
Sıradan bir insan Apple'ın adı varken aynı parayı bu telefona vermez. Meraklısı olarak bakarsam da çok daha uyguna vr özellikleri hariç aynısını hatta daha iyisini veren daha uygun android cihazlar var. (oneplus3, htc10, s7/edge....)

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
byAndroid

byAndroid

Üye
Tip olarak beğendim aslında. İncelemeler gelsin
 


Üst Alt