Google Pixel XL (HTC Marlin) Geekbench veri tabanında ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Pixel XL (HTC Marlin) Geekbench veri tabanında ortaya çıktı
Google, yakında yeni bazı akıllı telefon modelleri ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene son olarak Nexus 5X ve Nexus 6P adındaki modeller pazara sunulurken, bu cihazların üreticisi olarak da LG ve Huawei'yi görmüştük. Bir çok ülkede satışta olan akılı telefonlar teknoloji meraklılarından da büyük ilgi görüyor.



Bu sene ise henüz yeni akıllı telefonlar Google cephesinden gelmiş değil. İddialara göre iki yeni akıllı telefon gelecek ve her iki cihazın da üreticisinin Tayvan merkezli akıllı telefon devi HTC olacağı ifade edilmekte. Bir süredir, Sailfish ve Marlin kod isimlerine sahip bu yeni cihazlar hakkında bilgiler geliyor.

Geçtiğimiz dönemde Google akıllı telefon ve tablet modellerini pazara Nexus çatısı altında sunmuştu. Bu sene ise artık Nexus isminin bir kenara bırakılacağı ve Google'ın yeni akıllı telefonlarını Pixel ve Pixel XLisimleri ile pazara sunacağı ifade ediliyor.

Bu yeni cihazlardan olan Marlin kod isimli Google Pixel XL, Geekbench'te ortaya çıktı. Geekbench'te cihazın bazı donanım özellikleri de ortaya çıkarken, baktığımızda dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç aldığı görülüyor. Ayrıca Akıllı telefonun sistem belleği de 4GB olarak yer alıyor.

İşletim sistemi Android NMR1 olarak görünürken, Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi ile sunulacağını söyleyebiliriz.
Google Pixel XL (HTC Marlin) Geekbench veri tabanında ortaya çıktı
 


Üst Alt