General Mobile 5 Plus detaylanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
General Mobile 5 Plus detaylanıyor
Barcelona’da tanıtılacak olan General Mobile 5 Plus özellikleri detaylanıyor.




İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi MWC 2016’da bir çok üretici firma geliştirdikleri cihazları ile boy gösterecekler. İşte bu firmalardan olan General Mobile, yeni tasarladığı akıllı telefon modeli General Mobile 5 Plus’ı resmen duyurmayı planlıyor.



Firma Android platformunda geliştirdiği akıllı telefon modeli General Mobile 4G beklenildiğinden daha fazla ilgi gördü. Bundan cesaretlenen firma yeni akıllı telefon modeli için kolları sıvadı. İspanya’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde yeni cihazı General Mobile 5 Plus’ı resmen tanıtacak. Merakla beklenen akıllı telefonun teknik detayları internete sızdırıldı. General Mobile 5 Plus akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer;

Qualcomm’un geliştirdiği sekiz çekirdekli Snapdragon 617 yonga setinden gücünü alacak. Firma yeni akıllı telefonunda Cat 7 sınıfı LTE modem kullanarak 150 Mbps’e kadar yükleme hızını yakalıyor. Ayrıca 401 PPI piksel yoğunluğunda ve Full HD çözünürlüğünde olan General Mobile 5 Plus akıllı telefonun ekran boyutu ise 5.5 inç genişliğinde olacak.

Android One platformunda geliştirdiği General Mobile 4G akıllı telefonundan sonra firma, şimdi de Android One 2 platformunda çalışan yeni akıllı telefonu General Mobile 5 Plus’ı resmen duyurmak için gün sayıyor.

General Mobile 5 Plus detaylanıyor - MaxiCep
 

Benzer Konular



Üst Alt