Haber Galaxy S7’nin Always On özelliği daha önceki modeller için sunulmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S7’nin Always On özelliği daha önceki modeller için sunulmayacak
Samsung’un yeni cihazlarında yer alan ilgi çekici özelliklerden “Always On” geriye dönük olarak gelmiyor…



Güney Kore’nin en önemli teknoloji devlerinden olan Samsung, dün Unpacked 2016 etkinliğini düzenlemiş ve iki yeni üst seviye akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkarmıştı. Samsung’un etkinliği İspanya, Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016’da gerçekleştirilirken, Galaxy S7 amiral gemisi ve Galaxy S7 Edge phablet modeli gün yüzüne çıktı.



Samsung’un yeni akıllı telefon modelleri üst düzey donanım özellikleri ile gelirken, ayrıca yer alan önemli özelliklerden bir tanesi de “Always On”adındaki özellik olmuştu. Bu özellik ile ekran hiçbir zaman kapanmazken, saat, takvim, arka plan görseli gibi özellik devamlı olarak görünür durumda oluyor.

Gelen bilgilere göre Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’de yer alan “Always On” özelliği, daha önce sunulan başta Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ gibi akıllı telefonlar için gelmeyecek.

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge akıllı telefonların teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.1″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD Super AMOLED ile Galaxy S7 gelirken, diğer model Galaxy S7 Edge ise 5.5″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel çözünürlüğünde iki yanı kavisli Super AMOLED ekrana sahip.

Qualcomm Snapdragon 820 ve Samsung Exynos 8890 olarak iki farklı yonga setinin yer alacağı farklı versiyon olarak sunulacak olan akıllı telefonlarda 4GB sistem belleği yer alıyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi ise 32GB ve 64GB iki farklı seçenek şeklinde gelecek.

12MP arka kamera cihazlarda yer alırken, Selfie kamerası da 5MP olarak belirlenmiş. Ayrıca işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olmakta.

Galaxy S7’nin Always On özelliği daha önceki modeller için sunulmayacak - MaxiCep
 


0MG90

0MG90

Üye
Şaşırmadım
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Nokia'nın Yıllar Önceki Özelliği Çalınmış :dry:
 
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Gerek yok zaten
 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia'nın yıllar önce sleeping screen diye mükemmel bir uygulaması vardı,şimdi bakıyorum da en basitini bile yenilik diye verenler var:)
 
Son düzenleme:
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bunu Hatırlayanları Görelim
 
  • Beğen
Tepkiler: man20 ve Esendağlı
reflex

reflex

Üye

Koradam

Üye
Klasik samsung

Yorum yapıcaktım bunu görünce vaz geçtim klasik samsung zaten alt modeli önemsemez asla insanlar nasıl olurda bunu görmez ne ilginç değil mi?
Sanki LG bu özelliği kullanmadı herkesin bi Samsung a garezi var sanki Nokia sizin
 


Üst Alt