Yardım Galaxy S7 "LoggingService Durduruldu" Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy S7 "LoggingService Durduruldu" Hatası
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Selam maxicep sakinleri..

Bir süredir S7 cihazimda bu uyarıyı alıyorum..
Gözlemlediğim kadarıyla hangi uygulamanın açık olduğu fark etmiyor..
Cevapsız çağrı geldiğinde bu uyarı çıkıyor..

Bu sorunu yaşanan varmı arkadaslar yada çözümü bilen ?
 

Ekli dosyalar



Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Android telefonlarına custom rom atılması veya root yapıldıktan sonra yanlışlıkla ya da güncelleme sonrası bazı uygulamaların silinmesi ile android cihaz sahipleri sürekli uygulama durduruldu hataları ile karşılaşabilmektedir.

Android Durduruldu Hatası Başlıca Çözüm Önerileri

  • Android Uygulama durduruldu hatası çözümü için silinen apk dosyasını yeniden cihazınıza kurmak
  • Devre Dışı bırakmış olabileceğiniz uygulama varsa sistem uygulamasını etkinleştirmek
  • Hangi uygulamada hata veriyorsa tüm uygulamalardan ilgili uygulamayı bulup, verileri temizle ve önbelleği temizleme işlemleri yapmak
  • Verileri temizle ile hata çözülmedi ise ilgili uygulamayı kaldırıp, yeni sürümü google play marketten indirmek
Android Durduruldu Hatası almanın başka nedenlerinden bazıları ise; Google Play Services ve Google Play Store Apk uygulamalarının silinmesi sonucu telefonunuzda sürekli hata almanıza neden olan sorunun çözümü için gerekli olan uygulamaları yazımızda paylaşacağım. Yapmanız gereken sitemizden ilgili uygulamayı indirip, apk dosyasını telefonunuza kurmanız ve telefonunuzu yeniden başlatmanız. Telefonunuzun açılışında karşılaşılan uygulama hatalarını bu şekilde çözebilirsiniz. Google play services uygulaması android telefonunuzun bir çok uygulaması ile entegre çalıştığı için yanlışlıkla silinmesi ya da devre dışı bırakılması android telefonunuzda işlem yaparken bir çok hata ile karşılaşmanıza neden olacaktır. Bunun için android cihazınızda herhangi bir sistem uygulamasını devre dışı bırakırken veya silerken uygulamanın telefonunuzda ne işe yaradığını öğrendikten sonra android uygulama devre dışı ya da silme işlemini gerçekleştiriniz.

Örneğin; telefonunuzda arama yaparken, arama bitirme ya da arama yanıtlama tuşuna basmak istediğinizde devamlı herhangi bir uygulamanın adı ekranınızda uyarı penceresi şeklinde uygulama durduruldu hatası çıkacak, com….uygulaması yanıt vermiyor, android cihazınız bir hatayla karşılaştı gibi hatalar alacaksınız. En çok hata ile karşılaşılan apk uygulamaları yazımızda yer almaktadır.

Android Durduruldu Hatası Tabiki sadece google play services apk ile google play store uygulamaların silinmesi sonucu hata alınmamaktadır. Herhangi bir sistem dosyasını silerseniz ya da devre dışı bırakırsanız android uygulama durduruldu hatası alacaksınız. Yapmanız gereken hangi dosyayı sildiyseniz google dan aratıp, ilgili apk dosyasını indirmeniz ve telefonunuza kurmanız gerekmektedir. Devre dışı bıraktıysanız ise,

  1. Cihazınızda Ayarlar‘a gidin.
  2. Tüm uygulamaların listesini görüntülemek için hızlıca kaydırın.
  3. Devre dışı bırakılmış sistem uygulamalarını görmek için listenin alt kısmına kaydırın.
  4. Listeden, etkinleştirmek istediğiniz sistem uygulamasına dokunun.
  5. Etkinleştir‘i seçin.
 

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazımda "antutu benchmark" kuruluydu hataya neden olan uygulama oymuş.. arka planda kayıt tutuyordu heralde..
 


Üst Alt