Galaxy S6, Android Nougat güncelleme çok yakında geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S6, Android Nougat güncelleme çok yakında geliyor
Android Nougat içeren Galaxy S6, Wifi sertifikasyonunda göründü.




Samsung, 2017'ye oldukça hızlı girdi ve hem yeni modeller duyurulmaya başladı hem de ilk olarak firmanın daha önce sunulan modellerinden Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için Android 7.0 Nougat güncellemesi sunulmaya başlandı. Firmanın daha sırada bekleyen bir çok modeli bulunurken, geçtiğimiz günlerde Güney Kore devi firma güncelleme alacak olan cihazlarının listesini de sunmuştu.



Doğal olarak listenin başında yer alan akıllı telefon modelleri arasında Galaxy S6, Galaxy S6 edge ve Galaxy S6 edge Plus yer alıyor. Henüz resmi olarak bu cihazlar için güncellemenin ne zaman sunulacağına dair bilgi bulunmazken, Samsung, 2017 ilk çeyrek içerisinde güncellemeyi sunacak.

Güncelleme bu modeller için merakla beklenirken, önemli bazı bilgiler ortaya çıktı. Samsung'ın Galaxy S6 akıllısı SM-G920 model numarası ile Wifi sertifikasyon sürecinde listelendi. Ancak önemli nokta ise akıllı telefonun Android7.0 Nougat ile görünmüş olması. Wifi Alliance, onay alınması gereken resmi organlardan birisi olmakta.

Geçtiğimiz sene Galaxy S6 için Samsung, Android 6.0 Marshmallow güncellemesini Şubat ayı ortalarında almıştı. Bu sene de Samsung, benzer şekilde yine Şubat ayını güncellemeyi yayınlamak için seçebilir.

Galaxy S6 akıllı telefon, 5.1" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD Super AMOLED ekran, 3GB sistem belleği, Samsung Exynos 7420 Octa yonga seti, 32GB / 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi seçenekleri, 16MP arka kamera, 5MP ön kamera ile pazara sunulmuştu.

Galaxy S6, Android Nougat güncelleme çok yakında geliyor
 


Üst Alt