Yardım Galaxy S3 Açılmama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Açılmama Sorunu
Galaxy S3 kullanıyorum 3 yıldan beri android sürümü 4.3 benim sorunum telefonum herhangi bir durumda ve herhangi bir zamanda kilitlenip öylece kalıyor 30 dakika 40 dakika beklememe rağmen herhangi bir kımıldama olmuyor bende güç tuşuna 8 9 sn basıp reset atmak zorunda kalıyorum. Telefon açılıyor ama bu seferde samsung yazısında takılı kalıyor yine bekliyorum yine açılmıyor bende tekrar reset atıyorum yaklaşık böyle 1 2 saat içinde yaklaşık olarak 15 20 denemeden sonra telefonu anca açabiliyorum. Acaba sıkıntı nerede? Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Telefonda fazla uygulama yok mesaj yazarken bile donabiliyor birisi ile konuşurken olsun her şekilde donabiliyor.

Not : Arkadaşlar telefonum bilgisayara usb ile bağlı bir şekilde şarj ederken arabada bırakıp yaklaşık 4 saat öyle bıraktım. Araba da güneşte olduğu için arabanın içi alev gibi olmuş acaba telefon o sıcaktan mı etkilendi ? Direk olarak güneş telefona vurmadı ama.
 


Kontrol

Kontrol

Üye
Isterseniz şu konudan; https://www.maxicep.com/forum/kategori/samsung-android-rom.808/
Bir rom deneyin. Veya sammobile sitesinden stock 4.3 TR romunu indirip cihazina kurun.
Oncelikle yapilmasi gereken yedeginizi almak, ardindan temiz bir kurulum ile cihaza yazilim yuklemektir.
Boylelikle sorunun yazilimsal / donanimsal oldugunu cok kolay anlayabilirsiniz.

Dipnot: Cihazi 3 yildan beri ayni sekilde kullaniyorsaniz bence hicbir sekilde wipe islemi yapmamissinizdir. Isterseniz wipe islemlerini yapip romun icinde olusan cacheleri silerek cihazinizi rahatlatin. Bu adim olmazsa ustteki adimlari denersiniz.
 
mappaX

mappaX

Üye
Rootluysa wipe leri yap düzelir
 


Üst Alt