Galaxy s2 için jellybean yalan oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 için jellybean yalan oldu
Kasım'dan beri çıktı, çıkacak denen Galaxy S2 için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi, yine ertelendi. Güncelleme şimdi de Şubat ayına kaldı.

Samsung'un Galaxy Note ve Galaxy S2 için hazırladığı Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi, ertelene ertelene yılan hikayesine dönmüş durumda.

Android Ice Cream Sandwich güncellemesi sonrası Gingerbread yüklü günlerini aratan Galaxy Note ve Galaxy S2 için, güncelleme bir türlü çıkamadı.

IFA 2012'de yani yaz sonlarına doğru onaylanan güncelleme, Galaxy S2 için Şubat ayına ertelendi. Samsung'un en çok satılan telefonlarından biri olan Galaxy S2, Şubat ayında OTA ile yeni güncellemeyi alacak.

Kasım ayından beri beta sürümleri sızdırılan güncellemenin final versiyonunda, hafıza bölümlendirmesinin değiştirileceği açıklandı. 16 GB dahili hafızadan, 2 GB'ını uygulama yüklemeye, kalan 12 GB'ı ise kullanıcıların veri saklaması için ayrılan Galaxy S2'deki yapı değiştiriliyor.



Yeni bölümlendirmeyle beraber, Samsung 12 GB'lık alandan 1 GB ödünç alacak. Yeni gelecek güncellemenin, oldukça büyük bir alan kaplayacak olması, Samsung'a böyle bir karar aldırtmış. Bu yüzden güncelleme kurulumunun, oldukça uzun süreceği konuşuluyor. Yeniden bölümlendirme yapıldıktan sonra, resmi olarak açıklama gelmese de, verilerinizi sıfırlamanız daha verimli olacaktır.

Samsung, resmi açıklamasında Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi sonrası, Galaxy S2'nin yeni Nature arayüzüne geçeceğini doğruladı. Daha önce sızan test ROM'larındaki gibi özellikler karşımızda olacak.

Akıllı bekleme, direkt arama, Pop up Play ve yeni sensör hareketlerinin eklendiği Galaxy S2, ayrıca Jelly Bean ile beraber gelen Google Now, Project Butter ile 60 FPS hızında arayüz, yenilenen Google yazılımları gibi yeniliklere de kavuşacak.

Android 4.1.2 tabanlı Galaxy S2 güncellemesi, Ocak ayında Kore'de dağıtılmaya başlanacak. Bu güncellemeyi, Şubat ayında global versiyonun kesin olarak alması bekleniyor. Galaxy Note için de benzer bir tarih verilebilir
 


KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Samsung la Google İşte Ne Beklenirki :P:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Galaxy Nexus'a 4.2 ne zaman gelecek arkadaslar.
4.1.1 kullaniyorum su an da.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt