Galaxy Note7 hangi kamera ile sunulacak?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note7 hangi kamera ile sunulacak?
Galaxy Note7'nin kamerası ZAUBA'da ortaya çıktı...



Samsung, 2 Ağustos tarihinde yeni bir Unpacked etkinliği düzenleyecek. Bilindiği üzere firma Unpacked etkinliklerinde Galaxy S ya da Galaxy Note modellerini gün yüzüne çıkartırken, bu etkinlikte Galaxy Note7 adındaki cihazının resmi olarak tanıtılacağı kaydediliyor. S-Pen desteği içerecek olan bu yeni üst seviye cihaz için bilgiler de gelmeye devam ediyor.



Cihaz hakkında yeni bir bilgi Hindistan'dan geldi. Baktığımızda Samsung 19 Temmuz tarihinde Güney Kore'den Yeni Delhi'ye 1.500 adet kamera modülü göndermiş ve SM-N930F olarak Galaxy Note7'nin model numarası görülebilirken, ayrıca OiS destekli 12MP kamera listelenmiş. Bu da Galaxy S7 / S7 edge gibi 12MP arka kamera ile geleceğini doğruluyor.

Cihazın diğer teknik özelliklerine gelince. 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran cihazda yer alacak ve ayrıca akıllı telefonun ekranı iki yanı kavisli olarak sunulacak.

4GB sistem belleği bu yeni Galaxy Note7'de yer alacak ve ayrıca dahili veri kapasitesi de microSD kart ile arttırılabilir şekilde 64GB olarak belirlenmiş. 12MP OiS destekli arka kamera yanı sıra 5MP ön kamera ile geleceği belirtiliyor.

Bu yeni akıllı telefon dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 821 ve sekiz çekirdekli Samsung Exynos 8893 yonga setinden güç alacak. Farklı yonga setleri ile farklı ülkelerde satışa çıkacak. Exynos'lu modelin ise daha önce olduğu gibi Türkiye'de satışa çıkacağını tahmin ediyoruz.

Google Android işletim sistemi üzerinde çalışacak olan cihaz suya dayanıklı olarak gelecek.



Galaxy Note7 hangi kamera ile sunulacak?
 


Üst Alt