G.Saray'dan başka yere gitmem!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
G.Saray'dan başka yere gitmem!
Transfer çalışmalarını sessiz ver derinden sürdüren G.Saray'ın Wolfburg'un Boşnak yıldızıyla her konuda anlaştığı öğrenildi...









Cim-Bom, Bosnalı yıldızın işini bitirdi. Rubin Kazan Wolfsburg'a 15 milyon euro teklif etmesine rağmen Misimovic, kulübüne rest çekti.
Galatasaray transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, taraftarı heyecanlandıracak oyuncunun ismini belirledi: Zvdejdan Misimovic.

Aslan, Wolfsburg'un Bosnalı yıldızını kadrosuna katmak için sessiz ve derinden bir çalışma içine girerken, yıldız oyuncuyla her konuda anlaşma sağlandığı ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılı takımla yıllığı iki milyon eurodan 4 yıllık anlaşma sağlayan Misimovic'in, Rusların cazip teklifini de kabul etmediği öğrenildi.

Rubin Kazan'ın 15 milyon euro bonservis önerdiği Wolfsburg'un kabul ettiği, ancak Misimovic'in Galatasaray'da oynamak için sorun çıkardığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun "Galatasaray'dan başka bir kulübe gitmem" diyerek direndiği vurgulandı.

Misimovic'in bonservis sorununu halletmek için pazarlığını sürdüren Galatasaray'ın 12 milyon eurodan aşağı inmek istemeyen Wolfsburg'a 8 milyon euroluk bir teklif yaptığı da ifade edildi. 28 yaşındaki Bosnalı yıldızın transferinin gerçekleşmesi için Elano konusunun da çözüme kavuşması bekleniyor.





 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt