Flo ve Polaris Turkcell ile Konuşturuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Flo ve Polaris Turkcell ile Konuşturuyor
KAMPANYA DETAYLARI:


1 ay boyunca kullanılacak 100 TL / 250 dakika‘lık konuşma ve bir ay boyunca hafta sonları kullanılacak günlük 250 SMS yüklemek için;


*.Şifrenin yer aldığı bölümü hafifçe kazıyınız.


*.7 haneli harf ve sayılardan oluşan şifreyi aralarında birer boşluk bırakarak “SIFRE FISNO AD SOYAD ” yazıp Turkcell 1579'a kısa mesaj olarak gönderiniz.


*.Bu kampanyaya sadece Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart'tan kısa mesaj gönderenler katılabilir. Kampanyaya katılım KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL olarak ücretlendirilir. Turkcell kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar. Kampanya kapsamında kazanılan konuşma ve mesajlaşma paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez.


*.KAMPANYA 8-31 EKİM 2010 TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİ olup, yüklemeler katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecekve gelecek bilgilendirme mesajının ardından 1 ay boyunca kullanabilme hakkına sahiptirler. Bu süre içerisinde kullanılmayan SMSve dakikalar ilgili hattan silinecektir. Kampanya bitiş tarihinden sonra gönderilecek olan şifreler ise kabul edilmeyecektir. Turkcell sistem yoğunluğu nedeniyle aylık paket yüklemelerinde 48 saat süresini aşma hakkını saklı tutar.


*.1 Aylık konuşma paketi 100 TL/250 dakika; 1 ay boyunca hafta sonları kullanılacak günlük 250 SMS toplam 2000 SMS ile sınırlıdır.


*.Kazanılan konuşma ve mesajlaşma paketleri sadece Turkcell’den Turkcell’e yapılacak arama ve mesajlaşmalarda geçerli olacaktır. Kazandığınız konuşma paketi TL’lerini aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirsiniz.


*.Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri için dakikası 0.4 TL(TL atış periyodu 15 sn). Var olan hediye TL’lerinizle yapabileceğiniz maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz.


*.Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal,devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir. Hazır Kart ve Muhabbet Kart'lı kurumsal aboneler sadece mesajlaşma paketinden yararlanabilir. Faturalı kurumsal aboneler için şirket içi görüşmelerde bedava dakikalar geçerli değildir. Kalan TL miktarınızı öğrenmek için *123*16# ’i arayabilirsiniz. Kalan kısa mesajlarınızı öğrenmek için *123*50# ‘i arayabilirsiniz.


*.Kampanyaya katılan Müşterilerin Kampanya kapsamında verecekleri bilgiler, bu Kampanya ile sınırlı olmak üzere, arayüz dahil ilgili teknik destek ve diğer hizmetleri sağlayan üçüncü kişi/kişiler ile paylaşılacaktır. Bu Kampanya kapsamındaki hizmet Turkcell şebekesi kullanılmak suretiyle sunulmaktadır.


*.Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için 0216 444 3 FLO(356) no’lu çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

*.Teknik detaylar için 444 0 532 veya 444 0 535 no'lu Turkcell çağrı merkezini arayabilirsiniz.




KAMPANYA KOŞULLARI:


*.Bu kampanya indirimli ürünlerde geçerli değildir.


*.Bu kampanya FLOCARD ve diğer kampanyalar ile birleştirilemez.


*.Hediye Çekleri bu kampanyada geçerli değildir.


*.Bu kampanya tek faturada yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacaktır.


*.Her 100 TL ‘lik alışverişe 1 adet Turkcell Konuşma kartı verilecektir.


*.Özel Fiyatlı toplu satışlarda kampanya geçerli değildir.


*.Kampanya kapsamında satın alınan ürünlere para iadesi yapılmaz.


*.Kampanya stoklarla sınırlıdır. Mağazalarda tükenen konuşma kartlarının yenisi gelene kadar, kampanyaya katılan müşterilerimize taahhüt kartı verilecektir.


*.Bu kampanya tüm FLO mağazalarında ve internet sitesinde geçerlidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt