Fernandes-Gökhan el ele!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Fernandes-Gökhan el ele!
Beşiktaş'ta 3 gün önceki idmanda kavga eden Fernandes ile Gökhan Süzen, bugün idmanda taraftarın çağrısına el ele yanıt verdi. Bu arada yeni transfer Dentinho da takımla ilk antrenmanına çıktı. İşte o anlar...



Beşiktaş, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını sürdürdü. İdmana taraftarlar damga vurdu.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen yaklaşık 200 taraftarların, idman sırasında futbolcular için tek tek tempo tutup, tezahüratlarda bulundu.

Salı idmanında kavga eden Fernandes ve Gökhan Süzen de taraftarların çağrısına uyup, el ele selam verdiler.

Taraftardan en çok ilgiyi ise yeni transfer Dentinho gördü. Brezilyalı oyuncu ile yakından ilgilenen taraftarlar, oyuncuyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Taraftarlar ayrıca futbolculara baklava ikram etti.

İDMANDA NELER OLDU?

Beşiktaş, Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını yarın akşam saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayıp, kampa girecek.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmana yeni transfer Dentinho da katılırken, çalışmayı izleyen taraftarlar futbolculara moral verdi.

Taktik ve kondisyon ağırlıklı bir çalışmanın gerçekleştirildiği bildirilen idmanda siyah-beyazlı futbolcuların ilk bölümde 5'e 2 top kapma, kanat, orta ve şut çalışması yaptığı, taktik çalışma sonrası yarım sahada oynanan çift kale maçla idmanın tamamlandığı kaydedildi.

Antrenmana, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Batuhan Karadeniz ve Uğur Boral'ın katılmadığı, tedavisi süren Almeida'nın ise fizyoterapist eşliğinde koşu yaptığı ifade edildi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Mustafa Pektemek'in de özel programına devam ettiği, yeni transfer Brezilyalı Dentinho'nun da takımla birlikte çalıştığı açıklandı.


NTVSpor.net
 


Samet.25

tsk
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
güzel
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt