Fenerıum Rakiplerini Ezdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Fenerıum Rakiplerini Ezdi
Fenerbahçe, 3 Temmuz’da başlatılan şike soruşturması yüzünden sıkıntılı günler geçirirken kulübün lisanslı ürünlerini satan Fenerium, satış rekorları kırdı. Fenerium 2011 yılında 60 milyon lira ciro yaptı. Bu cironun yarıya yakını Temmuz’dan sonra yapıldı. Fenerbahçe’nin rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un satışlarının toplamı ancak Fenerium kadar ediyor



Fenerbahçe, 3 Temmuz’dan bu yana şike soruşturması yüzünden sıkıntılı günler geçirirken kulübün lisanslı ürünlerini satan Fenerium, satış rekorları kırdı.


Fenerium 2011 yılında 60 milyon lira ciro yaptı. Bu cironun yarıya yakını Temmuz’dan sonra yapıldı. Fenerbahçe’nin rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un satışlarının toplamı ancak Fenerium kadar ediyor. Fenerbahçe Kulubü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, 3 Temmuz 2011’de başlatılan şike soruşturmasından sonra Fenerium’un satışlarında düşüş olmadığını aksine bir önceki yıla göre katlanarak arttığını söyledi. Şike soruşturmasının ardından taraftarın Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere desteklerini kesmediğini, takımına sahip çıktığını ve daha fazla ürün satın aldığını kaydeden Abdullah Kiğılı, “3 Temmuz’dan sonra Fenerium mağazalarında satışlar durmadı. Lig bitmiş olmasına rağmen taraftar takımına sahip çıktı ve alışverişi katlayarak sürdürdü” dedi. Çakmaktan formaya, gömlekten tişörte kadar her ürüne ilginin arttığını kaydeden Kiğılı, “Fenerium mağazalarında satış daha da hızlandı. Temmuz 2010 dönemine göre herhangi bir gerileme söz konusu olmadığı gibi Temmuz 2011’de satışlarda ürüne göre yüzde 15’le yüzde 25 arasında değişen oranlarda artış yaşandı.




Bir önceki yıla göre yüzde 53 artışla yıllık 60 milyon lira ciro gerçekleştirdik. Bunun 25 milyon liralık bölümü, hatta yarısına yakını da Temmuz ayından sonra yapılan satışlardan elde edildi” değerlendirmesini yaptı.‘Başkan çıksın planlarımız var’Artık Fenerbahçe taraftarının yılın her döneminde alışveriş yaptığını sözlerine ekleyen Abdullah Kiğılı, “Bizim taraftarımız için Temmuz öncesi veya Temmuz sonrası farketmiyor. Taraftar her dönem takımına sahip çıkıyor” dedi. Fenerbahçe taraftarının giydiği Aziz Yıldırım tişörtlerine çok talep olduğunu anlatan Abdullah Kigılı, “15 bin adet üzerinde Başkanımızın resmi olan tişörtü biz ürettim ama ücretsiz dağıttık.


Çok talep geliyor ama bunun sonu yok. Mahkemeler neticelensin, Başkanımız aramıza dönsün, ona göre özel ürün planlarımız var. Yeni şeyler yapacağız” dedi. Şu anda 75 mağazaya ulaştıklarını, bu yıl 20 civarında mağaza açmayı planladıklarınıanlatan Kiğılı, yüzde 30 büyüme hedeflediklerini belirtti.


Tostlar Fenerbahçe amblemli olacak


FENERBAHÇE, tost ekmeği üzerinde Fenerbahçe amblemi çıkacak tost makinesini yakında satışa sunacak. Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Abdullah Kiğılı, “Fenerbahçe tost makinesi için lisans vermek üzereyiz. 1-2 ay içinde satışa çıkacak. Tost ekmeğini makineye koyduğunuzda ekmek üzerinde Fenerbahçe amblemi çıkacak” dedi. Tost makinesinin fiyatınnın belli olmadığını ifade eden Kiğılı, makineyi üretecek firmanın ciddi satış beklediğini ifade ettiğini aktardı.Bir Fenerbahçeli’nin giyebileceği her kıyafeti ürettiklerini de kaydeden Abdullah Kiğılı, “Satış ve adetler Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un satış mağazalarının tamamını topladığınızda ancak bir Fenerium edecektir” diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt