Faturasız VINN kampanyası !

Sponsorlu Bağlantılar

crouch

Üye
    Konu Sahibi
Faturasız VINN kampanyası !
Turkcell'in faturasız VINN kampanyası kullanıcılara müthiş imkanlar sunuyor. İşte kampanyaya katılmanız durumunda kazanacaklarınız.

Turkcell, faturasız VINN kampanyası ile kullanıcılarına sayısız avantaj sunuyor. Turkcell faturasız 3G internet hattı kullananların katılabileceği kampanyada müşterilerine kontratsız olarak VINN modem hediye eden Turkcell, paket aşımına da ek bir ücret almıyor. Sadece kullanılan internet kadar ücret ödeniyor. Bu kampanya ile kullanıcılar VINN ve 3G internet fiyatında toplamda % 33'e varan avantajlar sağlamış oluyor. Ayrıca bu kampanyadan faydalanmak isteyenlere World Card'dan da destek geliyor.


Faturasız 3G hat + VINN modem + 4GB internet paketine vergiler de dahil 118 TL'ye sahip olabiliyorsunuz. World Card bu alışverişinizde size 10 taksit imkanı sunuyor ve 11.8 TL'lik bir taksiti de size hediye ediyor. Turkcell'in bu kampanyası 7 Nisan 2011'e kadar geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için de Turkcell İletişim Merkezleri ve Yetkili Satış Noktaları'na başvurabilirsiniz.


 


Üst Alt