Facebook Yardım Hattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Facebook Yardım Hattı


Facebook.ta bilindiği üzere zamana bağlı olarak muazzam derecede gelişmeler yaşanmış bulunuyor. Bu gelişmeler arasında sayabileceğimiz birçok şey var ancak genel olarak Facebook kullanıcılarının bilmedikleri ve öğrenmek istedikleri konulara buradan soru-cevap şeklinde değinmek istiyoruz. Başlayalım;​
1-) Facebook'un Sahibi Kimdir?
Cevap: Facebook'un sahibi Alman bilişimci Mark Zuckerberg'dir.
2-) Facebook'un Kaç Üyesi Bulunmaktadır?
Cevap: Facebook'un farklı farklı ülkelerden yaklaşık 300.000.000 kişi üyesi bulunmaktadır ve bu üye sayısı her geçen gün artmaktadır.
3-) Facebook Güvenli midir?
Cevap: Facebook sistemi en ince detaylarına varana kadar güvenli bir sistemdir. Facebook tasarımcıları, bu sistemleri sizlere sunarken maksimum güvenlik düzeyinde çalışmalarını sağlıyorlar ve Facebook sitesinden size gelebilecek herhangi bir zarar bulunmamaktadır.
4-) Facebook'ta Neler Yapılabilir?
Cevap: Facebook dünyanın en büyük sosyal ağ sitesidir. Bu sitede sizlere her türlü imkan sunulmaktadır. Bu imkanlardan bazılarına değinecek olursak; arkadaşlarınızı ekleyebilir ve sohbet edebilirsiniz. Hayran sayfalarına katılabilir ve kendi hayran sayfalarınızı oluşturabilirsiniz. Online oyunlar oynayabilir ve Facebook kredi sisteminden yararlanabilirsiniz.
5-) Facebook'un Çalışma Prensibi Nedir?
Cevap: Facebook, tamamen SİZ merkezli bir sistemdir. Bu sistem içerisinde dünyanın her bölgesindeki her insan bulunabilir. Giriş şartı yoktur. Tek kural Facebook üyesi olabilmek için 13 yaşın üstünde olmanızdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt