Facebook Farm Heroes Saga oyunu hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Facebook Farm Heroes Saga oyunu hakkında bilgi
Facebook oyunu Farm Heroes Saga, yapımcısı Candy Crush Saga, Pet Rescue Saga ile aynı olan popüler bir facebook oyunu dur. Farm Heroes Saga yine benzer oyunlarda olduğu gibi seviye sistemine dayanıyor. 1. Seviyeden başladığımız Farm Heroes Saga’da bölümleri bitirdikçe ilerliyoruz ve yeni bölümlerde yeni görevleri maksimum yıldız olarak geçmeye çalışıyoruz.

Farm Heroes Saga‘nın oyun teması için çiftçiliğe dayanan zeka bulmaca oyunu diyebiliriz. 3 veya daha fazla çilek, turp, güneş, havuç gibi nesneleri bir araya getirerek topluyoruz. Her bölümün ayrı bir görevi var. Bizden bu nesnelerden belirli sayıda toplamamız isteniyor ve göreve göre bu nesneleri bir araya getirerek topluyoruz. İstenen sayıdan fazla toplamak yüksek puan alıp 3 yıldız almamız için faydalı olacaktır. Öyle ki Farm Heroes Saga’da arkadaşlarımız arasında da puan anlamında bir mücadele var. Bunun yanında yıldız sayımıza göre çiflik kulübümüzü tamamlamak için gerekli hayvanları topluyoruz. Bu hayvanları tamamladığımızda çiftlik kulübünden çeşitli ödüller alıyoruz.

Farm Heroes Saga’da benzer oyunlarda olduğu gibi güçlendirici sistemide bulunuyor. Bu güçlendiriciler hamle sayımız yetmediğinde veya bölümü geçemediğimizde çok faydalı oluyor. Ama bazı güçlendiricilere ve ekstra hamle için oyunda gerçek para ile satılan altına ihtiyaç duyuyoruz. Farm Heroes Saga altın satın alarak bazı kolaylıklara sahip olabiliyorsunuz. En az diğer king.com oyunları kadar başarılı olan Farm Heroes Saga’yı oynamanızı tavsiye ederim.
 


Üst Alt