pelın_
et sosu tarifleri - et sosu nasıl yapılır
Haşlama et sosu malzemeleri (4 kişilik)
* 1 diş sarımsak
* 3 dilim bayatlamış tost ekmeği
* 1 kaşık sirke
* 5-6 kaşık zeytinyağı
* Yarım kaşık kırmızı biber
* Tuz
Haşlama et sosu tarifi
1 Etinizi haşlayın Et haşlanırken sarımsağı döverek bir kenara ayırın
2 Tost ekmeklerinin kabuklarını elinizle ya da bıçakla çıkarın İçini parçalayarak genişçe bir kasede 4 kaşık (ya da ne kadar gerekiyorsa) soğuk suyla ıslatın
3 Islattığınız tost ekmeklerini 3-4 dakika dinlendirin Sonra bir çatalla iyice ezin ve diğer malzemeleri karıştırın Et haşlanınca bu sosu üzerine yayarak servis yapın
Oktay Usta
* 1 diş sarımsak
* 3 dilim bayatlamış tost ekmeği
* 1 kaşık sirke
* 5-6 kaşık zeytinyağı
* Yarım kaşık kırmızı biber
* Tuz
Haşlama et sosu tarifi
1 Etinizi haşlayın Et haşlanırken sarımsağı döverek bir kenara ayırın
2 Tost ekmeklerinin kabuklarını elinizle ya da bıçakla çıkarın İçini parçalayarak genişçe bir kasede 4 kaşık (ya da ne kadar gerekiyorsa) soğuk suyla ıslatın
3 Islattığınız tost ekmeklerini 3-4 dakika dinlendirin Sonra bir çatalla iyice ezin ve diğer malzemeleri karıştırın Et haşlanınca bu sosu üzerine yayarak servis yapın
Oktay Usta