Erkeği Mutlu Eden Hareketler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Erkeği Mutlu Eden Hareketler
Erkeklerin söylediği bazı kelimeler ve hareketler ile aşklarını söylemelerine şaşırabilirsiniz ama bu 4 hareketin kesinlikle çekici olduğuna bizi ikna ettiler.

Erkek arkadaşınızın gizlice gülümsemesini sağlayan yaptığınız küçük şeyler var. Ama her zaman tahmin ettiğiniz şeyler değiller.

1. Özenle giyinip makyaj yaptığınızı izlemek

Bayanların makyaj yapması erkeklere işkence gibi gelebili fakat onları izlemek erkekleri büyüler. Bayanların havlu ile oturup aynanın karşısına geçim makyaj yapmalarının erkeklere sevimli gelen bir yanı vardır. Dışarı çıkmadan önce ya da sabahları sizi izleyebilmesi için kapıyı aralık bırakın.

2. Onun çekici olduğunu söylemek

Bayanlar güzel göründükleri zaman mutlu olurlar. Aynı şekilde erkeklerde güzel göründüklerini duymaktan memnun olurlar. Erkek arkadaşınızın fiziksel varlığının farkına varın ona ¤¤¤¤i bir söz söyleyin ya da ona sarılın.

3. Sessizliğin tadına varmak

Bazen erkekler sessizdir. Bu onların üzgün olduğunu göstermez aksine mutlu oldukları zaman susarlar. Sessizliğiniz ilişkinizdeki güven duygusunu yansıtır.

4. Tavsiyeleri dinlemek

Bayanlar iş arkadaş ya aileleri ile ilgileri konuştuklarında erkekler onları destekleyici şekilde dinleyip konuşmaları gerektiklerini bilirler. Ama gerçek ya da değil erkekler çoğu problemin bir çözümü olduğuna inanırlar. Yani bayanlar herhangi bir ikileme düştüklerinde erkekler onlara tavsiyede bulunurlar. Eğer bu önerileri dikkate alırsanız bu erkekler için çok önemlidir çünkü onlara güvendiğinizi kanıtlamış olursunuz.​
 


fatih82

fatih82

Üye
arada birkadınlardan uzak olmanında tadına varmak benim yaptığım gibi hanımı bir yerlere gönderrip kafamı dinlemek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
20
Görüntüleme
577
DarkredBlue61
halukgta
Cevap
0
Görüntüleme
343
halukgta
Cevap
2
Görüntüleme
771
PALA.
Cevap
5
Görüntüleme
967
DarkredBlue61


Üst Alt