En çok tercih edilen iPhone modeli hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
En çok tercih edilen iPhone modeli hangisi?
Flurry Analytics firması gerçekleştirdiği resmi açıklamayla birlikte, en çok tercih edilen iPhone modelinin hangisi olduğunu açıkladı.


Akıllı telefon dünyasının en çok tercih edilen isimleri arasında kendisine yer bulmayı başaran Apple firması, son dönemlerde OLED ekranlarla birlikte yüksek fiyat politikasına geçiş yapıp 1000 doların üzerine çıktı. Özellikle ülkemizde artan dolar kuru karşısında da oldukça artış gösteren yeni iPhone, tam anlamıyla bir cep yakar haline geldi.



Bu koşullarda çentikli ekran anlayışını ele alan iPhone modellerini satın almak gittikçe zorlaşırken, en çok kullanımı gerçekleştirilen iPhone modelinin hangisi olduğu merak edilir oldu. Mobil uygulamaların indirilmesi ve kullanım oranı üzerinde araştırmalar gerçekleştiren Flurry Analytics firması da en çok kullanılan iPhone modelinin hangisi olduğunu araştırdı.



Gerçekleştirilen araştırmaya göre en çok kullanılan iPhone modelinin yüzde 15.4'lük pazar payı ile iPhone 7 olduğu duyurulurken, onu yüzde 12.7'lik pazar payı ile iPhone 7 Plus ve yüzde 12.4'lük oranla iPhone 6s olduğu açıklandı. Analiz firması Flurry Analytics tarafından paylaşılan bilgileri ele aldığımızda kısa süre öncesinde tanıtımı gerçekleştirilen iPhone Xs ile iPhone Xs Max modellerinin, satışları iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'tan çok daha hızlı bir şekilde başladı.
En çok tercih edilen iPhone modeli hangisi?
 


Üst Alt