En Avantajlı ''Sınırsız'' Konuşma Paketine Hangi Operatör Sahip? Maxicep*

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
En Avantajlı ''Sınırsız'' Konuşma Paketine Hangi Operatör Sahip? Maxicep*
Operatörler arasındaki sınırsız konuşturma rekabeti hız kesmeden devam ediyor. Peki ama en avantajlı sınırsız paket tarifesini hangi operatör sunuyor?

İlk olarak Türkiye’nin en çok konuşturan operatörü Avea’nın sınırsız adıyla piyasaya sürdüğü ve şebeke kesintileri nedeni ile ara vermişti. Avea’nın bu kampanyasını engellemeyi başaramayan Turkcell ise Avea’ya ‘‘Arankazan’’ kampanyası ile adeta gözdağı vermişti. Turkcell bu kampanya ile Avea ve Vodafone tarafından aldığınız aramalar 600 dakikaya ulaştığı zaman hattınıza 500 kontör yüklüyordu. Bunun ile yetinmeyen Turkcell, buna karşılık olarak birde sınırsız tarifesi çıkarttı. Bu gelişmelerden geri kalan Vodafone ise yaptığı sınırsız tarifesi ile arayı kapatmayı başladı.


::Avea 66 Türk Lirası

Şebeke içi, diğer operatörler ve sabit hatlar ile sınırsız konuşma olanağı sunan Avea diğer operatörlere göre daha cazip geliyor. Bir ay boyunca en fazla 10.000 dakika arama yapabileceğiniz hattınızda sınır aşımına uğrarsanız, Avea şirketi hattınızı kapatma yetkisine veya dakikasını 80 Kr ücretlendirebiliyor. Avea sınırsız tarifesine sahip olan kullanıcılar ise 1 SMS ücreti olarak 25 Kuruş ödüyor.

::Vodafone 54 Türk Lirası

Bize göre Avea’dan sonra en avantajlı olan sınırsız paketine sahip operatör Vodafone gibi görünüyor. Sabit hatlar ve şebeke içi sınırsız olanağı sunan Vodafone, diğer operatörler ile 500 dakikalık konuşma olanağı sunuyor. İki ayda 10.000 dakikayı aşan paketleri Vodafone kapatma ve uyarma yetkisine sahip. Vodafone’nin diğer operatörlere göre olan en avantajlı yanı ise diğer operatörler ile olan 500 dakikalık konuşma sınırı aşıldığında ekstra bir ücret ödemeden operatörün kendi görüşme fiyatı olan dakikası 18.8 Kr olanağından yararlanabiliyorsunuz. Bu tarifeyi kullanan Vodafone kullanıcıları 1 SMS ücreti olarak 23 Kr ödüyorlar.

::Turkcell 78 Türk Lirası

Aralarında en pahalı konuşma paketini sunan Turkcell sadece şebeke içi sınırsız olanağını sunuyor. Diğer operatörler ve sabit hatlar ile 600 dakika konuşma olanağı sunan Turkcell 1 SMS ücreti olarak 26 Kr alıyor. Aylık şebeke içi 5.000 dakikayı geçen abonelerin hatlarını kapatma ve uyarma hakkına sahip oluyor.
 
ilo53

ilo53

Üye
maddı acıdan avea dıyorum kalıteden dolayı turkcell dıyorm cunku aveada sınırsız heryone verıyo ama turkcell sebekı ıcı sınırsız dıger operotorlerede 600 dk verıyor.ben turkcellı kac seneden berı kullanıyorm. hıc ses kesıldını gormdedm aveaya tasımıstım bır numaramı 100 kntr aldm: 300 dk geldı ve bu 300 dk sureklı ses kesılıyo.turkcellde ben boyle bırsey gormedım.turkcell bıraz pahalı ama kalıtelı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt