Eklentiler devre dışı bırakılmış???!!!

Sponsorlu Bağlantılar

haatice

Üye
    Konu Sahibi
Eklentiler devre dışı bırakılmış???!!!
Arkadaşlar, ben pc sorunlarından hiç anlamıyorum. Günlerdir başımda bi dert var. Delirtti beni. İnterneti her açtığımda 'İnternet Explorer şu anda eklentiler devre dışı bırakılmış olarak çalışıyor. Eklentilerinizi yönetmek, devre dışı bırakmak veya kaldırmak için burayı tıklatın.' diye bi yazı çıkıyor. Tıklıyorum. Listedekiler ekli olarak görünüyo. Yeniden install_flash yükledim. Bu sefer her seferinde yeniden çalıştırmam gerekiyor. Ki bu da pek işe yaramıyor. Arada bir nete normal giriş yapabiliyorum. Sistem geri yüklemesi yapıyorum bazen o da arada işe yarıyor. Ben bu eklentileri nasıl yükleyebilirim. Gerçi hangi eklentileri yüklemem gerektiğini de bilmiyorum. Lütfen biri bana ne yapmam gerektiğini açıklayabilirmi? Ruh sağlığım bozuldu bu yüzden :off:.
Kim yazarsa şimdiden teşekkür ederim.
 


Abonelikicin

Abonelikicin

Üye
Aynı sorunu ben de yaşıyordum aylardır. O kadar araştırdım ve bir sürü öneriyi denedim ama olmamıştı.

Ve işte bu sorunu tamammen ortadan kaldıracak kesin çözümü herkesin de bu dertten kurtulabilmesi için paylaşıyorum:

Öncelikle masaüstündeki internet explorer simgesini silin.
Daha sonra "C:\Program Files\Internet Explorer" klasörünün içine girin ve "iexplore" yazan simgenin üzerine gelerek sağ tuş yaptıktan sonra "gönder" seçeneğinden "masaüstü (kısayol oluştur)"u seçin

Tüm pencerleri kapattıktan sonra masaüstünüzdeki internet explorer (iexplore) simgesini tıklayın ve artık hiç bir sorun kalmadığını göreceksiniz. (Daha sonra bu kısayola istediğiniz adı verbilirsiniz. <ismini internet explorer-nohome şeklinde yazarsanız pencerenin daha hızlı açıldığını da görebilirsiniz> )

Saygılarımla ...
 

deresede

Üye
arkdaslar.. eklentiler hakkında arkdasın verdıgı cözüm yolu cidden işe yarıyor gunlerdır bunun için uüğrastım ama olmadı.. cidden cok teskkur ederım.. (inanmazsın ama sağdece sana teşekkür edebilmek için üye oldum...):oke:
 

raif ayan

Üye
Çok saol kardeş işimi gördü eyvallah
 

fikri054

Üye
Explorer için eklentiler konusu hallettim sayenizde.Teşekkürler.
 


Üst Alt