Dünyanın En Tuhaf Ölümleri.

Sponsorlu Bağlantılar

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın En Tuhaf Ölümleri.
1-Ofis camının kırılmaz olduğunu kanıtlamak adına tüm gücüyle cama yüklenen Garry Goy, 1993 yılında camın kırılmasıyla 10'uncu kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti.

2-Hayatı boyunca ölümsüzlüğün peşinde koşan ve cıvadan hapları içerek ölümsüz kalacağını düşünen Çin imparatoru Qin Shi Huang, M.Ö. 210'da hapları içmesiyle öldü.

3-Sakallarını uzatarak yere kadar değdirmeyi başaran Hans Steininger, 1567 yılında sakalına takılarak boynunu kırıp öldü.

4-Savaş alanında düşmanının kesik başını eline alan ve atının üzerinde zaferini göstermek isterken kesik baştaki bir dişin kendisine batmasıyla enfeksiyon kapan Sigurd Eysteinsson, 892'de hayatını kaybetti.

5-Dünyanın en sıradışı ölümlerinden biri Ilda Vitor Maciel'ın başına geldi. Maciel, vücuduna enjekte ettiği çorba yüzünden öldü.

6-Rusya'da doktorların öldüğü teşhisiyle morga gönderdiği Rus Fagilyu Mukhametzyanov, 2011'de cenaze töreninde uyandıktan sonra kendini tabutta görünce kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

7-Oyuncu Gareth Jones, 1958 yılında henüz 33 yaşındayken kendisini canlandıran aktörün kalp krizi geçirdiği anı canlandırırken kalbi dayanmamış ve kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yummuştur.

8-İnanılması en güç ölümlerden biri Homer Collyer'ın başına geldi. 1947'de evini adeta çöp eve çeviren ve yürüyecek yer bırakmayan Collyer, çıkış kapısını bulamaması neticesinde açlıktan öldü.

9-Bir bacağı olmayan ve tahtadan imal edilen protez ayakla yaşamını sürdüren Arthur Aston, 1649'da kendi tahtadan ayağıyla dövülerek öldürüldü.

10-Sandalyesine bağladığı 47 adet roketi ateşleyip uzaya uçacağına inanan Wang Hu, yere çakılıp öldü.

11-Paris'te Eyfel Kulesi'ne çıkan ve mantosunu paraşüt gibi kullanıp atlayan Franz Reichelt, 1911 yılında yere çakılıp hayatını kaybetti.

12-Yıllar yıllar önce Yunanistan Kralı I. Aleksandros, evcil bir maymun tarafından ısırılması sonucu 1920 yılında ölmüştü.

13-Silahlı saldırıya uğrayan ve şans eseri hayatta kalan Clement Vallandigham, 1871'de jüri karşısına geçip silahla nasıl vurulduğunu anlatmaya çalışırken kendini öldürdü.

14-Jose Luis Ochoa, 2011 yılında horozunun ayağına bıçak bağlamış ve horoz dövüşü sırasında kamerasıyla görüntü alırken bu bıçakla ölmüştü.

15-Kendisine yollanan düzinelerce hediye paketinin altında kalarak ölen Atina Meclis Üyesi Draco, M.Ö. 620'de hayatını kaybetti.

16-ABD'nin New Orleans eyaletinde boğulma vakasının olmadığı bir sezonu kutlayan can kurtaranların verdiği partide Jerome Moody, 1985 yılında boğularak canından oldu.
 
  • Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve Alo_Azrail


mrzstyl

mrzstyl

Üye
15 - adamı hediye paketlerine mi gömmüşler nası bi ölüm la bu:hmmm
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gerceklikleri tartisilir sakala basip boyun kirilmasi coplerden evin cikisini bulamayip acliktan olmesi falan.Sanirsinki bilgisayar oyunu 10 saniye icinde yemek yemesi lazim yoksa olecek.
 
  • Beğen
Tepkiler: ghstr ve YaşlıTaşCocuk54
98farom98

98farom98

Üye
:tşk:
 
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Hediye ye bogulmus 15
 
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
5 garipmiş
 


Üst Alt