Dünyanın en çok kazanan kadın şarkıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Dünyanın en çok kazanan kadın şarkıcıları
1. Sırada popun kraliçesi MADONNA

Madonna
'Pop müziğin divası' Madonna, albümlerinden kliplerine, spor yapmasından evlat edinmesine kadar en çok konuşulan isimlerin başında yer alıyor. Konser biletleri satışa çıktığı an tükenen ve hınca hınç dolan başarılı şarkıcı gece gündüz demeden yeni projelerle hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor.

Akıllı yatırımlar yapan ve ticaret hayatında da başarılı bir grafik çizen Madonna'nın toplam serveti 72 milyon dolar. Güzel yıldız servetiyle 'En çok kazanan kadınlar' listesinin 1. sırasında yer alıyor.

2.Sırada BARBRA STREİSAND

Barbra Streisand
Güçlü ve tutkulu sesiyle ve söylediği romantik şarkılarla da (The Way We Were) tanınan şarkıcı, kariyeri boyunca ismini farklı noktalara taşımak için büyük çaba harcadı. Adını kimseye benzememesi için 'Barbra' olarak değiştirdi.Yıllarını kendi özel gülünü yetiştirmeye adadı, yarattığı güle kendi adını verdi.

Birikimlerini daha çok emlak ve gayrimenkule yatıran ve dünyanın en gözde tatil beldelerinde değeri milyon dolarları bulan evleri olan şarkıcı, 60 milyon dolarlık servetiyle müzik dünyasının en çok kazanan 2. ismi.


3.sırada CELİNA DİON

Celine Dion
'Titanic' filmiyle özdeşleşen 'My Heart Will Go On' adlı parçasının yaratıcısı Kanadalı Celine Dion, albüm satışı ve konserlerden en çok para kazanan isimlerden biri. Ünlü sanatçı 2004 yılında 'Dünya Müzik Ödülleri' töreninde, 100 milyonun üzerinde albüm satışını yakalayan şarkıcılara verilen 'Chopard Diamond' ödülünü aldı.

Dünya çapında 200 milyon albüm satışı sağlayan Dion, 45 milyon dolar ile 'En çok kazanan kadın şarkıcılar' listesinin 3. sırasında yer alıyor.
Etiketler: Mariah Carey, Madonna, Shakira, müzik dünyasının en çok kazanan kadınları


4. SIRADA POPUN PRENSESİ SHAKİRA




This image has been resized. Click this bar to view the image. The original image is sized 1500x1125.
Shakira
'İyilik meleği' olarak adlandırılan kıvrak şarkıcı, bugüne kadar aldığı birçok ödül ile başarısını kanıtladı. Yaptığı yardımlar ve verdiği yardım konserleri ile sık sık gündeme gelen Shakira, Peru'da depremden ve Nicaragua'da doğal afetten mağdur olanlar için 45 milyon dolar bağışlamıştı.

Herkesin ağzını açık bırakan bu dev bağışa rağmen 'Dünyanın en çok kazanan kadın şarkıcıları' listesinde Shakira, 38 milyon dolarlık servetiyle 4. sırada yer alıyor.


5.sırada BEYONCE


Beyonce
Beyonce dört yıldan beri beraber olduğu erkek arkadaşı hip hop şarkıcısı Shawn Carter'ın (Jay Z) albüm çalışmalarına yardımcı olmayı da ihmal etmiyor. Kısa müzik kariyeri başarılarla dolu olan Beyonce Knowles, oyunculukta da kendini kanıtladı.

Beyonce müzik ve sinemadaki başarılarıyla yetinmiyor. Seksi şarkıcı kendi adını taşıyan kozmetik ve giyim ürünleriyle de büyük kazanç elde ediyor. Beyonce, 27 milyon dolarlık serveti ile 5. sırada.
 
  • Beğen
Tepkiler: One907 ve CoDeYs


CoDeYs

CoDeYs

Üye
denizde su bunlarda para
 
One907

One907

Üye
Denizde kum değil miydi o :D
 
CoDeYs

CoDeYs

Üye
tam hatırlamadım ama güzel yaklaşim oldu :D
 


Üst Alt