Dünya İletişim Ödülleri sahiplerini buldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dünya İletişim Ödülleri sahiplerini buldu
Londra'da düzenlenen 2012 Dünya İletişim Ödülleri töreninde "Yılın CEO"su Vittorio Colao seçildi. CEO'nun
ödülünü Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı aldı Her yıl dünyanın en iyilerini belirlemek için yapılan "World Communications Award" bu yıl Londra'da gerçekleştirildi. Dünya iletişim devlerinin katılımıyla, telekomünikasyon alanında katma değer yaratan birey ve firmaları teşvik etmek amacıyla 14'üncü kez düzenlenen törende "Yılın CEO"su ödülü Vodafone'nin oldu. Vodafone CEO'su Vittorio Colao yoğun programı nedeniyle törene katılamadığı için ödülü Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı aldı. Vodafone "Sosyal Katkı", "Vodafone Çiftçi Kulübü" ve "Çalışılabilecek En İyi Kurum" kategorilerinde finalistler arasında yer aldı. Çiftçi Kulübü, Vittorio Colao tarafından Dünya Mobil Kongresi'nde sosyal iş modelinin en iyi örneklerinden biri olarak gösterilmişti.

700 BİN ÜYESİ VAR
Dünya İletişim Ödülleri'nde "Sosyal Katkı" kategorisinde finale kalan Vodafone Çiftçi Kulübü 3'üncü yılını doldururdu. 700 bin üye çiftçiye atılan bilgilendirici kısa mesaj (SMS) sayısı 250 milyonu aştı. Çiftçi İlan Servisi sayesinde, tarım sektörü çalışanları
yetiştirdikleri ürün ya da tarımsal araç gereçlerin tanıtım ve satışını Türkiye'nin 81 iline tek bir SMS ile cep'ten yaptılar. Bu servisle 9 milyon TL'lik bir ekonomi yaratan Vodafone'lu çiftçiler, ayrıca kendileri için geliştirilen 'Haber Paketi'nin SMS uyarıları sayesinde, sel, don gibi doğal afetlerden hasatlarını korumayı başararak milyonlarca liralık olası hasarın da önüne geçebildiler. 'TÜRKİYE HEM SOFİSTİKE HEM GELİŞİYOR' Colao bir konuşmasında "Türkiye'yi ne olgun ve sofistike Avrupa'ya koyabiliyorum, ne de gelişmekte olan pazara. Çünkü hem sofistike, hem de gelişmekte olan bir pazar. Bir yandan açıkça bir büyüme lokomotifi ve aynı anda sofistike bir market yani bu anlamda da bir Avrupa pazarı" demişti.

Kaynak:Sabah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt