Dördü bir Arda etmiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Dördü bir Arda etmiyor!
Dördü bir Arda etmiyor!

Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Galatasaray'ın hücum hattındaki yıldız isimler tartışılmaya başlandı.
Kaptan Arda Turan'ın forma giymediği maçta, Elano Blumer, Abdel Kader Keita, Giovani dos Santos ve Jo Alves'ten oluşan hücum hattı bekleneni veremedi.

Elano'nun çıkıp yerine Baros'un girmesi de sarı-kırmızılılara çare olamadı.

Galatasaray karşılaşmayı gol atamadan tamamlarken, Arda'nın diğer hücum oyuncularıyla arasındaki farkı rakamlar da belgeledi.

PERFORMANSLARI EŞİT

Fildişi Sahilli Keita ligde 4 gol 7 asist, toplamda 9 gol 9 asist yaptı. Brezilyalı Elano ligde 3 gol 0 asist, kupa ve Avrupa maçları dahil edildiğinde ise 6 gol 3 asistle onu izledi.

Meksikalı Giovani'nin ligde henüz golü ve asisti bulunmuyor. Gio, kupada ise tek asistle oynadı. Brezilyalı golcü Jo'nun ise hepsi ligde olmak üzere 3 gol 1 asisti var. Dört oyuncunun toplamına bakıldığında ise 18 gol 14 asistleri, yani Galatasaray'ın attığı 32 golde katkıları bulunuyor.

Bu sezon takım kaptanı olan Arda'nın performansı ise dört futbolcunun toplamına bedel. Ligde 7 gol 11 asistle oynayan Arda, Avrupa ve kupada ise 4 gol attı, 10 asist yaptı. Milli futbolcunun toplam performansı, 11 gol 21 asistle, yani 32 gole katkı yapmasıyla değeri milyon Eurolarla ölçülen 4 yabancı futbolcuyla aynı durumda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt