DisplayMate'e Göre Galaxy S9, En İyi Performans Gösteren Akıllı Telefon Ekranına Sahip

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
DisplayMate'e Göre Galaxy S9, En İyi Performans Gösteren Akıllı Telefon Ekranına Sahip


Samsung, akıllı telefonlarında her zaman sınıfının en iyi ekranlarını kullanması ile biliniyor. DisplayMate de en yeni Samsung amiral gemisinin ekranını test etti ve Galaxy S9'un ekranına A+ not verdi. Galaxy S9, gerçekten de "şimdiye kadar test edilen en yenilikçi ve yüksek performanslı akıllı telefon ekranı" olarak derecelendirilen iPhone X'in çerçevesiz panelini geride bırakmayı başardı.

Galaxy S7, Galaxy Note 7 ve Galaxy Note 8 gibi önceki Samsung amiral gemisi serilerinde olduğu gibi Galaxy S9 da en iyi akıllı telefon ekranına sahip. DisplayMate test raporunda "Samsung, sistemli bir şekilde OLED ekranlarını geliştirmeye devam ediyor" denildi. Her ne kadar Galaxy S9 benzer çözünürlüğe sahip olsa da geçen yılki amiral gemisi Galaxy S8'e ek olarak 3K Quad HD + OLED Infinity Ekran ( 1440 x 2960), renk doğruluğu, parlaklık, ışık altında görünürlüğü ve yansıtma gibi çeşitli önlemlerle büyük ölçüde geliştirilmiş.

DisplayMate,Samsung'un OLED ekranının görüntü kalitesini ve renk hassaslığını fabrika ayarı kalibrasyonuyla ne kadar mükemmel bir şekilde optimize ettiğinden özel olarak bahsediyor. Üstelik Galaxy S9, akıllı telefonlarda şimdiye kadar ölçülen en düşük oran olan yüzde 4.4'lük ekran yansıma seviyesine sahip ve ekranı belirli bir açıda izlerken parlaklık ve renk kaymasında "nispeten küçük bir düşüş" yaşandığını söylüyor.

Galaxy S9'un ekranının maksimum parlaklığı 1.130 nit olup, ekran parlaklığı Galaxy S8'den %10.7 daha yüksek. Galaxy S9 ekranı, DCI-P3'ü % 113 ve sRGB / Rec'i % 141 olan doğal bir renk gamına sahip. Galaxy S9 ekran Sinema Modu 0,7 JNCD (ifarkedilebilir renk farkı) olarak derecelendirildi. Ayrıca, amiral gemisi Mobil HDR Premium için UHD Alliance tarafından onaylandı. Bu, 4K UHD premium televizyonlar gibi aynı dinamik 4K HDR içeriği oynayabileceği anlamına geliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136 ve PALA.


Üst Alt