Çin malı alacak arkadaşlar lütfen okuyun.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DOGUS59

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı alacak arkadaşlar lütfen okuyun.
İŞTE ÇİN MALLARININ GERCEK YÜZÜ HER ALANDA ÇİN MALI KULLANAN İNSANLARIN ZOR DURUMLARA DÜŞTÜĞÜ GÖRÜLÜYOR...İŞALLAH ÇİN MALI TELEFONLARDAKİ RADYASYON DA İNSANLARI ZOR DURUMLARA DÜŞÜRMEZ.ÇİN MALI ALIRKEN BİR DEĞİL ÜÇ DEFA DÜŞÜNÜN ARKADAŞLAR.




ÇİN MALI KOLTUK BU HALE GETİRDİ!


Bir sandalye ya da koltuğa oturduktan sonra bir hastalıkla kalkan binlerce insan şikayetçi oldu.
Fransa, cilt enfeksiyonlarına neden olan kimyasallar içerdiği gerekçesiyle, sandalye ve ayakkabı gibi bazı Çin malı ürünlerin ithalatını yasakladı.
Mantara karşı kimyasal içeren sandalye ve ayakkabılar, Fransa’da son aylarda artan alerjik isilik ve inatçı cilt enfeksiyonları şikayetlerinin sorumlusu olarak görülüyor.

ÖLÜMLER BAŞLADI

Bu kimyasal madde ile ilgili benzer vakaların İngiltere, İsveç ve Finlandiya’da da görüldüğü belirtiliyor. İngiltere’de geçtiğimiz günlerde Çin malı koltuklar can almaya başladı. Aynı koltuklardan kullanan baba ve oğul peş peşe hayatını kaybetti.

İNGİLTERE’DE BİNDEN FAZLA KİŞİ HASTANELİK OLDU

Elizabeth McLaughlin adlı 59 yaşındaki kadın da benzer şekilde can verdi. Dahası, kadının koltuğuna oturan kedisi de cilt enfeksiyonundan öldü. İngiltere’de binden fazla kişi birbirine benzer cilt rahatsızlıklarıyla hastanelere başvurdu.

SATIŞLAR YASAKLANDI

İngiltere’ye ithal edilen 38 bin Çin malı koltukların satışı durduruldu.

Fransa hükümetinin tüketici haklarıyla ilgili bakanlığının dün yaptığı açıklamada, "dimetil fumarate" içeren ürünlerin ithalatının yasaklandığı kaydedildi.

Açıklamada, bakanlığın bu yasağın AB üyesi ülkelerin tamamına genişletilmesi başvurusunda bulunduğu da bildirildi.





--------------- Ekleme ---------------

güncel
 


t4r1k

Üye
işte ortada cocuga bak ne hale elmıs yazık ya yuh artık
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yazık çocuğa
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kıskanmayın benim çinlilerimi adamlar çalışıyo ,,,bu avrupalılar yanı bızde korkuyoz mıllet çin malı alacak diesizde yapın ucuza alalım alla alla ...haksızmıyım..
 
sametyelman

sametyelman

Üye
bir bakmıdan haklısın ama diğer yandanda sağlığımızı düşünmemiz lazım.ha bu arada 15 -20 arkadaşımda çin malı telefon var hiç birinin elleri bu hale gelmedi koltukla telefonun ne alakası varsa neyse.çin malı telefonlarada pek merak sarmayın bence biraz adi oluyolar ama insanında alası geliyo be o kadar şık ve o kadar özellik bende annycol t828 var 2 seneden beri kullanıyorum tık demedi n73 var bide ikinciye tamir görüyo joystıck falan telefondan telefona değişiyo biraz da şans lazım...

--------------- Ekleme ---------------

gerçi konuda pek telefondan bahsedilmiyor ama ben yinde bu sitenın genel amacı mobil araçlara yönelik olduğu için azıcık aydınlatmak istedim. . .
 

emre443444

Üye
bakın beyler çin malını kullanmasını bileceksin bende ilk aldıgım tv mobile 1.5 sene oldu halen saglam calıısıyor.şimdi n96 aldım çin malı aynı 4 ay oldu alma 1 sora bozulur dediler halen taş gibi bence adamların malı saglamm:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Praetor
Cevap
23
Görüntüleme
4K
Godfather
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
1K
HeiLmasTer®
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
506
HeiLmasTer®


Üst Alt