Chanfire 3d pro Sadece Gingerbread!

Sponsorlu Bağlantılar

ArtiZz012

Üye
    Konu Sahibi
Chanfire 3d pro Sadece Gingerbread!
Arkadaşlar baska sayfalardan yardım alarak yaptım öncelikle kurmak için root gerekli ve hiçbir sorumluluk benim değildir zaten anlatılan gibi yaparsanız hiçbir sorun çıkmaz android 4.x.xakın kurmayın brick edersiniz. 2.3.4- 2.3.6 de kesin çalışacaktır.Galaxy fit mini young ve ace'da denendi i serisinden emin degilim. Konuya başlayalım:
Uygulamanın Amacı NVIDIA - POWERVR - QUALCOMM driverlerına ihtiyaç duyan oyunları açmanızı sağlamasıdır. Oyunlardaki performansınızda gözle görülür bir artış sağlayabilir ve ön bellek kullanımını azaltır. Herhangi bir oyunu açarken beyaz ekranda kalıyor ise Chainfire3D bu sorununuzu çözebilir.

Kurulumu (Dosya linki en altta olacaktır):
Chainfire3D PRO APKmızı kuralım.
Chainfire3D PRO Driver dosyasını rardan çıkaralım içinden 3 adet daha rar çıkacaktır onları direk sd kartımızın ana dizinine atalım.
Chainfire3D uygulamamızı açalım ve CF3D driver kısmına girelim ve install diyelim telefon kapanacaktır korkmayın gayet normaldir.
Telefon açıldığında tekrar Chainfire3D uygulamamıza dönelim. Listeden İnstall plugins/shaders kısmına girelim sd karta attığımız Chainfire3D driverlerını göreceksiniz hepsinin üzerine gelip bir kere dokunalım kurulacaktır.Hepsini kurduktan sonra son aşamaya geliyoruz en başa dönüp Default OpenGL settings kısmına giriyoruz en aşağıda use plugin seçeneği ile hangi drivera ihtiyacımız var ise onu seçiyoruz.(Arkadaşlar burda seçeceğimiz driver oyuna bağlıdır ama siz qualcommu secerek başlayın kesinlikle etkilidir.) Link: Bu maxicep forumu için yazdığım ilk konu sanırsam biraz amatorce oldu kusura bakmayın güle güle kullanın arkadaşlar.
 


abdullahpolat

abdullahpolat

Üye
Gayet guzel anlatim olmus. Program gibi program zaten bu
 

ArtiZz012

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardesim :D
 


Üst Alt