CASPER NİRVANA NB 15.6 driver bulma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
CASPER NİRVANA NB 15.6 driver bulma sorunu
arkadaşlar laptoba yeni format attım.fakat casperin sitesinden sürücüleri bulamıyorum orjinal sürücüleri nasıl bulabilirim.
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Driver Booster 3 indirmen yeterli olacaktır.
 
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 yikledim kurdu kendisi ;)) ama simdiki sorunum dusuk pil uyarisi vermiyor pc nasil yapacam bunu kapatio tak diye
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Pilinizin azaldığı durumda ne zaman bilgilendirileceğinizi seçebilirsiniz.

Windows pilinizin şarjı düşük, koruma ve kritik düzeylere ulaştığında uyarıda bulunur. Şarj azaldığında, bildirim alanındaki pil simgesi düşük pil düzeyi gösterir. Pilinizin şarjı yedek düzeyine indiğinde, Windows yedek güçle çalıştığınızı bildirmek için uyarıda bulunur. Bu noktada çalışmanızı kaydetmeniz ve başka bir güç kaynağı bulmanız ya da bilgisayarı kullanmayı durdurmanız gerekir. Pilinizin gücü neredeyse tamamen tükendiğinde, pil simgesi kritik pil düzeyini gösterir ve dizüstü bilgisayarınız hazırda bekleme moduna girer.

Düşük pil ve pil koruma düzeyi bildirimlerini gördükten sonra işlem yapmak için yeterli zamanınız olmuyorsa, bu ayarlarda kullanılan kalan pil yüzdesini artırın. Bu, özellikle depolama kapasitesinin bu kadar büyük olmayabileceği eski pillerde yararlı olabilir.

Düşük, koruma ve kritik güç düzeylerini değiştirmek için

Güç Seçenekleri'ni açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası'nı, Sistem ve Güvenlik'i ve ardından Güç Seçenekleri'ni tıklatın.

Bir güç planı seçin sayfasında, değiştirmek istediğiniz planın yanında Plan ayarlarını değiştir'i tıklatın.

Planın ayarlarını değiştirin sayfasında Gelişmiş güç ayarlarını değiştir'i tıklatın.

Gelişmiş ayarlar sekmesinde, Pil'i genişletin, Düşük pil düzeyi'ni, Pil düzeyini koru'yu ve Kritik pil düzeyi'ni genişletin. Sonra her düzey için istediğiniz kalan pil yüzdesi değerini seçin ve Tamam'ı tıklatın.
 
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Dun hic ayar yapmadigim halde %10 luk uyari verdi anlamadim ne bu :hmmm
 


Üst Alt