Büyük Beden Abiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asisedef06

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Beden Abiye
Abiye elbise modelleri aslında hemen hemen her kadına yakışacak şık tasarımlardır. Yanlız her hayal her zaman bu kadar mükemmel devam etmez ne yazık ki. Çoğu zaman böyle elbiseleri zayıf ve uzun boylu hanımlar tercih eder ve onlara yakıştığı düşünülür. Yalnız kilolu hanımların yas tutmasını istemiyoruz. Bunun için onlarında güzelliğini ve şıklığını ortaya çıkaracak büyük beden abiye modellerine bir göz atalım istedik...

Büyük Beden Abiye Modelleri



Gördüğünüz gibi oldukça şık ve ağır bir model. Çoğunlukla 35- 50 yaşa hitap eden bu model ile kilonuz değil zerafetiniz konuşulacak. Kolları elbisenin modelinden tüllerden oluşan dökümlü tarzı, etek uçlarına da aynı hareket verilerek oldukça şık bir görünüm kazandırmıştır.



Straplez benim de hakkım diyen balık etli hanımların tercihi olabilecek mavi ve pembe tonlarda bu uzun büyük beden abiye elbise modeli sizi etkileyecek.

Büyük Beden Abiye


Ne gerçek bir mavi, ne de yeşilin bir tonu olan bu petrol mavisi veya yeşili renkte kısa kollu, uzun, kendinden desenli elbise de toplu hanımların tercihi olabilir.



Kendini seven, adımlarından emin bir hanımı yansıtacak bu büyük beden abiye modeli de üstten saten düz ve askılı, beldeki kemerden sonra uzun eteği kendinden desenli parlaklıklardan oluşmaktadır. Altına da siyah parlak deri bir topuklu ayakkabı giydiniz mi,bu iş tamamdır.



Parlak fıstık yeşili rengi ile göz kamaştıran bu saten büyük beden abiye elbise modeli de vücudunuzu hem toplu gösterecek hemde zarif görünmenizi sağlayacaktır.

Büyük Beden Abiye Kıyafetler



Askıları taşlı süslemelerden oluşan bu sade ama şık elbise de sizi çok hoş gösterecek. Siyah rengi daha çok tercih edilen elbise oldukça rahat bir görünüm kazanmanızı sağlayacak.



Tek kelime ile zerafeti tanımlayan bu elbise, en şişman hanımı bile toplu ve düzgün bir görünüme kavuşturacak kadar asil bir tasarımdır. Kibar ve oldukça şık bu elbiseye en uygun saç modeli de açık düzgün saçlardır.





Mor renkte, düz olduğu kadar gösterişli bu abiye modeli de balık etli ve hoş görünümünüze imza atmanızı sağlayacak bir seçim olacak. Ayrıca altın rengi takılar ile zerafetinizi ve şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.



Siyah renk vücudunuzun toplu görünmesini sağlayan en eski renktir. Saten,sade ve uzun bu abiye elbiseyi yine siyah ve taşlı bir ayakkabı ile kombine edebilirsiniz.



Oldukça zarif göğüs ve bel kısmı ve bolerası ile bir bütün sağlayan mavi parlak elbisenin, etek kısmı da aynı ışıltı ile düz gelmektedir.



Kırık beyaz veya krem renk, kendinden işlemeli modele sahip kısa elbise sizi şık ve zinde gösterecek.



Gelin olmak için zayıflamayı beklemeyin, çünkü sizin için tasarlanan bu harika gelinlik oldukça şık bir gelin olmanızı sağlayacaktır.



Kendinden emin ve mutlu bir kadının bakışlarını bu derece etkileyen bu mavi ve şık elbise ile gerçekten rahat ve fit görüneceksiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt