Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama! .

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama! .
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe derbisinde taraftarların sebep olduğu saha olayları nedeniyle Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Siyah-beyazlılar seyircisiz oynama cezasını gelecek yıl Türkiye Kupası'ndaki ilk iç saha maçında çekecek.
PFDK'dan yapılan açıklama şu şekilde:

BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 05.02.2017 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oybirliği)

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde kupa kategorisinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oybirliği)

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarınca merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

YÖNETİCİ METİN ALBAYRAK'A 4 AY 15 GÜN CEZA
PFDK ayrıca, aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. idarecisi METİN ALBAYRAK'ın, müsabaka hakemlerine yönelik hakem soyunma odası koridorlarında hakareti ve saldırıya teşebbüsü nedeniyle de 4 AY 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 150.000.-TL para cezası verdi

 

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
357
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
233
Baydırman


Üst Alt