Bayern Bosingwada sona yaklaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SucX

SucX

Üye
    Konu Sahibi
Bayern Bosingwada sona yaklaştı


Bundesliga devi Bayern Münih, Chelsea forması giyen Portekizli Bosingwa’yı renklerine katmak üzere.

The Daily Mail gazetesinin haberine göre Bayern Münih, Chelsea’de oynayan Bosingwa’yı 17.5 milyon avro karşılığında transfer etmek üzere. Bayern Genel Menajeri Uli Hoeness’in de Chelseali savunma oyuncusuyla ilgilendiklerini doğrulamasıysa söylentileri daha da kuvvetlendiriyor.
Willy Sagnol’den doğan eksikliği Chelsea’nin Kongo doğumlu Portekizli yıldızıyla doldurmak isteyen Bayern’de, genel menajer Hoeness de Londra temsilcisinin bu transferi masaya yatırmak için hazır olduğunu söyledi.
İngiliz gazetenin haberine göre, Bavyera Kulübü Genel Menajeri, “Franck Ribery’yi daha ofansif bir şekilde kullanmak istiyorsak güçlü bir sağ beke ihtiyacımız var. Bu mevkii için yalnızca Bosingwa ile ilgileniyoruz ve başka bir futbolcu gündemimizde yok. Chelsea yöneticileri Community Shield maçının ardından bize görüşmeye hazır oldukları mesajını verdi” diyerek Portekizli futbolcuya olan ihtiyaçlarını açıkça dile getirdi.
Ribery ka-lı-yor
Roman Abramovich’in bu hafta başında Almanya’ya giderek Ribery için 47 milyon avroluk bir teklifte bulunduğu iddialarına da açıklık getiren Hoeness, “Chelsea Başkanı bu parayla neyi almak istiyor ki? Ribery’nin sağ bacağını mı? Ribery’nin transferini bir ay önce kapattık, böyle bir şey olmayacak” dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

tragedie
Cevap
2
Görüntüleme
418
Mazel Tov
tragedie
Cevap
6
Görüntüleme
483
DiaBLoS
JaNbErG
Cevap
1
Görüntüleme
496
Masha
мαχ ραуηє
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
443
мαχ ραуηє


Üst Alt