Badem yağı ile kirpik uzatma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Badem yağı ile kirpik uzatma
Kirpiklerinin kısalığından şikayet eden hanımlar, doğal yöntemler ile kirpiklerini uzatabilirler. Kirpik uzatmada kendini kanıtlanmış olan badem yağı, kullanabileceğiniz en etkili ve doğal yöntemlerden biridir. Kirpikleri uzatmak için badem yağının mucizelerinden yararlanırken, aynı zamanda kirpiklerinizin gürleşmesini de sağlamış olacaksınız.








Badem yağı ile kirpik uzatma




Kullanım:

Badem yağı kirpiklere gece yatmadan önce uygulanmalıdır. Gözler ilk olarak günün makyajından arındırılmalı ve temizlenmelidir. 1-2 damla yeterli olacaktır. Gözünüze badem yağını kaçırmamaya özen gösterin ve kirpiklerinize parmaklarınız veya pamuklu çubuk yardımıyla uygulayın. Yaklaşık 4-6 hafta arasında değişen bir sürede değişimi fark edeceksiniz.



Dikkat



  • Badem yağını serin yerde saklamaya özen gösterin. Işık ve sıcak kolayca bozulmasına neden olacaktır. İlk kez açıldığında şişesinde 1 yıl boyunca bozulmadan kalabilir ancak iyi muhafaza edilmelidir.
  • Fındığa karşı alerjisi olan kişiler kesinlikle badem yağı kullanmamalıdır. Lens kullananlar ise oldukça dikkatli davranmalıdır.
  • Badem yağıyla elde ettiğiniz kirpiklerinize bilmediğiniz ve güvenmediğiniz maskara, göz kalemi gibi makyaj malzemelerini uygulamayın. Mümkünse doğal içerikli ürünler seçmeye özen gösterin. Böylece etkisi çok daha uzun süreli olacak ve kirpiklerinizin doğal yapısını korumuş olacaksınız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt