Az Futbol Çok Puan

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Az Futbol Çok Puan
Yerlerine Necip ve Eneramo forma bulmuştu. Bu durum, özellikle Eneramo'yu test etmek açısından bir yerde avantajdı. Ancak ilk yarıda bu oyuncuyu görmek açısından kendisine top servisinde bulunacak arkadaşları hasis davranınca bir değerlendirme yapamadık ve işi ikinci yarıya bıraktık.

Siyah-Beyazlı takım defanstan çıkışta 2'nci bölgede isabetli paslar gerçekleştiremeyince ataklar daha başlamadan toplar rakibe hediye oldu. İlk 45'te kaleye yapılan vuruşların sayısı bir elin parmakları kadar olmayınca pozisyon fukaralığı da kaçınılmazdı. Atiba'nın sol beke geçişi göbekten çıkışlarda kendisini bu bölgede arattı. Necip ve Veli, karşı kaleye direkt geçiş yerine yan paslarla çıkmayı tercih edince rakip defansif anlamda rahat pozisyon aldı.



Fernandes'teki durgunluğun nedeninin hâlâ devam edişi, sözleşme konusunun yılan hikâyesi gibi uzaması ise konunun süratle bir sonuca ulaştırılmasını gerektiriyor. Zira oyun kurucu olarak etkisizliği takımın alışılagelmiş rakip üzerinde kurulan baskının gerçekleşmemesine neden oluyor. Ayrıca dün gece bazı maçlarda görüldüğü gibi üzerine yakın oynayıp kendisine baskı uygulayan rakip oyuncu da yoktu. Olcay'daki formsuzluk devam ediyor, bu maçta arkasında oynayan Atiba hücuma çıkmada kendisinden daha fazla takıma katkı sağladı.

Misafir takımın futbolu kötü idi de ev sahibinin daha mı iyiydi? Bütün umutlarını hızlı hücumcularının ayaklarına bağlamıştı. Tek ciddi pozisyon 45'te Aytaç Kara'nın vuruşunun direkten dönüşüydü.

Maçın gidişatı bu havada, golü atanın maçı kotaracağı yönündeydi. Siyah-Beyazlı takımın bir diğer kozu da duran top organizasyonlarında Fernandes'in hünerli ayaklarıydı. Nitekim duran olmasa da sol kenardan getirdiği topu kale içerisinde baskı altında olmayan Ömer'in kafasına tam isabetle göndermesiyle kazanılan gol, Beşiktaş için soğuk gecenin kârı olmuştu. İki haftadır hakemlerimizi iyi bulmuyorum. Bu maçta da Tolga Özkalfa yanlış düdükler çaldı.

Atıf Keçeci / Zaman
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
318
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
446
DiaBLoS
RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
506
RomeusTR


Üst Alt