Faturasız Avea Emeklilere Özel Hediyeli 150

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Avea Emeklilere Özel Hediyeli 150
Paket Bilgisi
O Kadar Dakika Bana Çok Evladım Diyene 1 Ay Uzatma HEDİYE!

Hediyeli 150 Paketi ile Her Yöne 150 dakika sadece 15 TL!



Üstelik Emekliyseniz artan dakikalarınızı bir sonraki ay da kullanın!

  • Hediyeli 150 Paketi'nden, Avea Çalışan, Avea Çalışan Aile, Faturasız Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart Tarifeler dışındaki bireysel faturasız tarifelerde ve BİMcell, POcell, PTTcell hariç faturasız Gelir Paylaşım Ortaklığı (GPO) tarifelerinde bulunan müşterilerimiz yararlanabilir.
  • Emeklilere Özel Hediyeli 150 Paketini satın alan müşterilerimiz 15TL’ye 60 gün geçerli yurt içi her yöne 150 dakika hakkından faydalanabileceklerdir.
  • Emeklilere Özel Hediyeli 150 Paketi'nin teklif kapsamındaki haklarının geçerlilik süresi 60 gündür, belirtilen sure içerisinde kullanılmayan haklar 60 gün sonunda silinecektir. Emeklilere özel Hediyeli 150 Paketine birden fazla kez kayıt olunabilir, 60 gün içinde pakete birden fazla kayıt olunması durumunda, paket yenilemesi son satın alınan paketin kayıt olma tarihinden sonraki 60. günde gerçekleşir.
  • Emeklilere özel Hediyeli 150 Paketi 60 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir, ancak müşteriler istediği anda otomatik paket yenilemesini iptal edebilirler. İptal durumunda ücretsiz verilen faydalar silinmeyecek ancak paket bir kez daha otomatik olarak yenilenmeyecektir.
  • Müşterilerin paket yenileme dönemindeki bakiyelerinin yetersiz olması durumunda, Emeklilere özel Hediyeli 150 Paketi için 59 gün boyunca bakiye sorgusu yapılacak ve paket iptal edilmedikçe müşterinin bakiyesi yeterli seviyeye ulaştığında paket tutarı müşterinin bakiyesinden düşülerek paket yenilenecektir. Emeklilere özel Hediyeli 150 Paketi için 59 gün boyunca bakiyesi paket ücretinin altında olan müşterilerin paketleri 59 günün sonunda iptal olacak, tekrar yenilenmeyecektir.
  • Pakete kayıt, Avea Müşteri Hizmetlerinden ve SMS kanalı yoluyla yapılabilecektir.
  • Paket kapsamında kazanılan ücretsiz hakların 3. şahıslara transferi mümkün değildir. Her bir paket kapsamında sunulan dakikalar sadece yurt içi kullanımda geçerlidir. Söz konusu ücretsiz dakikalar KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. Paket kapsamındaki ücretsiz görüşme süreleri 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli aramaları, görüntülü görüşmeleri kapsamaktadır. Paket aşımı durumunda yapılan aramalar her abonenin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Paket kapsamındaki dakikaların periyodu 60 saniyedir.
  • Paketin ücreti, numara taşıma ve yeni hat tesisi yoluyla gelen aboneler için KDV-ÖİV dahil 10TL, mevcut faturasız Avea tarifelerindeki aboneler için KDV-ÖİV dahil 15TL'dir. Pakete kayıt tarihinden önceki 30 gün içinde Bimcell tarifelerinden diğer faturasız tarifelere tarife değişikliği yoluyla gelen aboneler için paket ücreti KDV-ÖİV dahil 10TL, Avea faturalı tarifelerden tarife değişikliği yoluyla gelenler için paket ücreti KDV-ÖİV dahil 15TL'dir. Paketin satın alınabilmesi için hattın bakiyesinde en az paket tutarı kadar TL bulunması gerekmektedir.

 


Üst Alt