Artık Yasak Site Diye Birşey Yok Tüm Sitelere %100 Girin

Sponsorlu Bağlantılar

DeTaiL

Üye
    Konu Sahibi
Artık Yasak Site Diye Birşey Yok Tüm Sitelere %100 Girin


Hotspot Shield DNS programı ile Türk Telekom DNS serverlerine hiç uğramadan direkt olarak ana alan adı sunucularına bağlanabilirsiniz. Böylece yığılmadan dolayı oluşan yavaşlamalara ve çeşitli adreslere ulaşamama gibi problemlerin önüne geçersiniz. DNS ile başı belada olanlara tavsiyemizdir

Ücretsiz, Güvenilir Wi-Fi Güvenliği

Genel Wi-Fi kullanımı gerçekten çok eğlenceli. Sonuçta bir sabah herhangi bir kafeden oturup kahve yudumlarken laptop'unuzdan epostalarınızı kontrol etmenin keyfi hiçbir şeye değişilmez.

Ancak siz kahvenizi yudumlayıp bu genel Wi-Fi'den internete bağlı durumdayken bazı hackerlarşifrelerinizi almak için harekete geçmiş olabilirler. Hesaplarınız, banka şifreleriniz, kredi kartı numaralarınız ve daha bir çok kişisel bilgilinizi bu halka açık Wi-Fi'ler yüzünden kaybedebilirsiniz. Ve standart antivirüs yazılımları bile sizi bu tehlikeden koruyamaz.

İşte bu yüzden Hotspot Shield ile internet bağlantınızı güvenlik altında tutmalısınız. Ücretsiz olan bu yazılım ile işte veya evde veya herhangi bir yerde genel Wi-Fi kullanırkenki tehlikelerden uzak duracaksınız.
100% Sanal Gizlilik Ağı(VPN)

Hotspot Shield bir sanal gizlilik ağı kurarak laptopunuz ve wireless bağlantınız arasında bir güvenlik oluşturur. Bu güvenlik sayesinde hackerların bilgisayarınıza erişimini engelleyebilirsiniz. Bu sayede email, hazır mesajlaşma, kredi kartı bilgileri gibi bilgileriniz asla alınamaz.

Ücretsiz bir program olan Hotspot Shield ile kablosuz ağlardaki korsan ve virüs tehlikeleri tarihe karışıyor.

Çalıştığı İşletim Sistemleri:
Windows Vista
Windows XP
Windows 2000
Mac OS X (10.5 Leopard)
Mac OS X (10.4 Tiger)

Ek özellik: HotSpot Shield programı ile istediğiniz her siteye proxy'ler aracılığı ile girebilirsiniz. Programı indirdikten sonra kurun ve sağ alttan çıkacak olan simgesine sağ tıklayıp "Connect" tuşuna basın. Ardından internet tarayıcınızda bir sayfa açılacak. Orada program yardımı ile hangi ip'ye bağlandığınızı göreceksiniz. "Connected" yazısı yazdıktan sonra istediğiniz her siteye giriş yapabilirsiniz. Programın tek dezavantajı internet tarayıcınızın her açılan sayfasının üst bölümünde bir reklam bölümü çıkartması ama onu da kolayca kapatabiliyorsunuz.

Erişime engelli sitelere proxy sunucuları üzerinden erişmenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.

Önemli! Program reklam amaçlı bir araç çubuğu ile birlikte yükleniyor. Bu araç çubuğunu(Toolbar'ı) yüklemeyi program kuruluş aşamasında iptal edip sadece programı kurabilirsiniz.


*Programı kurun.program simgesine çift tıklayın.tarayıcınız açılacaktır ve ekranınızın sağ alt kısmında program işareti sarıdan yeşile dönecektir.artık internette sörf yaparken,yasaklar sizin için sorun olmayacaktır.

*Tüm tarayıcılar için geçerlidir.

 
  • Beğen
Tepkiler: armaganist

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
643
PALA.
  • Kilitli
Cevap
4
Görüntüleme
314
Baydırman
ancient30
Cevap
0
Görüntüleme
676
ancient30


Üst Alt