Apple'dan iPhone SE için fiyat indirimi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple'dan iPhone SE için fiyat indirimi geldi
Apple, iPhone SE modelinin fiyatında indirime gitti...

Apple'ın büyük bir merakla teknoloji meraklıları tarafından beklenilen akıllı telefon modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, dün düzenlenen etkinlikle resmi olarak duyurdu. Her sene olduğu gibi bu sene de Eylül ayında cihazlarını sunan firma 16 Eylül tarihinde yeni cihazlarını bazı ülkelerde satışa çıkartacak.



Apple'ın yeni cihazları geldiği zaman bilindiği üzere eski modeller için fiyat indirimi gelirken, bu sene Mart ayında duyurulan ve sonrasında satışa çıkan iPhone SE akıllı telefon için de geldi. Apple Store ABD'ye baktığımızda 64GB iPhone SE'nin fiyatının 50$ daha düşük olarak 449$ olduğunu görüyoruz. Ancak 16GB iPhone SE fiyatı ise değişmezken, hala 399$'dan satışta.

iPhone SE, firmanın yeni küçük ekranlı iPhone modeli olurken, tasarım olarak iPhone 5S'e benziyor ancak donanım olarak ise iPhone 6S ayarında olduğunu belirtelim.

Akıllı telefon 4" büyüklüğünde ve 1136x640 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihaz 2GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca Apple tarafından geliştirilen, 64-bit mimaride çift çekirdekli işlemcili Apple A9 yonga setinden güç almakta. ,

Akıllı telefon 16GB ve 64GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile satışa çıkmıştı. Apple iPhone SE'nin arkasında 12MP kamera yer alıyor ve ön kamerası da 1.2MP olarak geliyor. İşletim sistemi iOS 9 olan akıllı telefon ayrıca 1.624mAh bataryaya sahip.

Apple'dan iPhone SE için fiyat indirimi geldi
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yeni siyah iPhone'ları beğendim ancak, iPhone 5SE hala efsane bence. :)
 


Üst Alt