Apple, İPhone X Ekran Değişim Fiyatlarını Açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple, İPhone X Ekran Değişim Fiyatlarını Açıkladı
İphone X bugün ön siparişe sunuldu. Peki iPhone X'in ekranı kırıldığında ne kadar maliyet oluşacak? Apple, İPhone X'in ekran değişimi dahil servis ücretlerini açıkladı.




Eğer bir Apple iPhone X satın almayı planlıyorsanız (ön sipariş etmek mümkün), belki de önce 5.8 inçlik Super Retina ekranının değişim maliyetinin pahalı bir mesele olacağını bilmeniz gerekiyor. Tabii ki, yeni akıllı telefonun fiyatı pahalı, 999 $ (64 GB) veya 1.149 $ (256 GB), bu yüzden tamirinin de ucuz olmamasını bekliyor olmanız gerekiyor.

Apple'ın yaptığı açıklamaya göre, tek bir iPhone X ekranının onarımı kullanıcılara 279 dolar, diğer hasar onarımları ise 549 dolara mal olacak. Açıkça söylemek gerekirse, bu fiyatlar ekranın ücreti ve Apple'ın standart 1 yıllık garantisinin kapsamadığı genel zararlardır. Apple'ın bununla ilgili söyledikleri şu şekilde:

Ekran tamir fiyatları aşağıdaki durumlar için geçerlidir:

  • Kazayla oluşan hasar veya hatalı kullanım nedeniyle ekranınızı değiştirmeniz gerekiyor. Kazara meydana gelen hasarlar Apple'ın garanti kapsamına girmez
  • IPhone ekranınız hala garanti kapsamında iken kırılıyor ve AppleCare + anlaşmanız yok
  • Ekranınız Apple garantisi, tüketici kanunu ve AppleCare+ koruması dışındayken çalışmayı durdurursa
  • IPhone'unuz ekranla sınırlı olmayan ek bir hasar içeriyorsa, "Diğer hasar" ücretlerini ödemeniz gerekir
iPhone 8 ve 8 Plus da dahil olmak üzere diğer iPhone modellerinin onarım fiyatlarına kıyasla, yeni iPhone X'in fiyatları - açıkçası - önemli derecede yüksek görünüyor:



IPhone X için 199 USD'ye mal olan ve garantiyi iki yıla çıkaran Apple Care +'a abone olursanız, yüksek onarım ücretlerinden kurtulabilirsiniz. Apple Care + kapsamında, iPhone X'in ekranını 29 dolara (2 tamir ile sınırlı olarak) değiştirebilirisiniz, diğer hasar onarımları ise 99 dolara mal oluyor.

İlgili Cihazlar
Apple, İPhone X Ekran Değişim Fiyatlarını Açıkladı
 


Üst Alt