apple 2.el telefon alıcam IMEI klon hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

optiq

Üye
    Konu Sahibi
apple 2.el telefon alıcam IMEI klon hakkında
ben ıkıncı el yurt dısından gelmıs bır ıphone 4s almak ıstıyorum telefonu buldum sahıbındende pasaport kaydını arkadasımla beraber yaptırıcaz ama ben telefonu arkadasım gelmeden once alıcam ve arada bır hafta sure olucak muhtemelen telefon kapalı olucak bu surede klon yapılabılırmı..? acıkcası o sıtelerde kımseye guvenemıyorum. bu telefonu nasıl kontrol edebılırım malum suan en buyuk rısk klonlanlası bazı forumlarda okudugum kadarıyla apple 2g den sonra klonlanamıyor dıyorlar dogrulugu varmıdır? yoksa ıkıncı el almamakmı daha mantıklı ben 700tl verıp telefonum klonlanacaksa ıhtımal dahı varsa 100 tl daha verıp turkıyeden 4 almayı yeglerım.

telefonu alırken vuruk kırık bosluk dısında nerelere bakmalıyım telefonun tamır gorup gormedıgı acılıp acılmadıgı nerelerden anlasılır?
 


Cep Destek

Üye
Bence gereksiz, senin dediğin gibi bir risk var doğru ama bu senin tercihine ve iradene kalmış bir durum ama bence mantıklısı 700 TL'ye 4 alabilirsin.
 
  • Beğen
Tepkiler: optiq

optiq

Üye
    Konu Sahibi
4 un fıyatıda cok degısken bı 939 oluyor bı 1049 ıkıncı el 4s de bı yandan yatıyor kafama ama sorular var ıste karar veremedım klon konusunda bılgısı olan paylassa ?
 


Üst Alt