Anlatımlı Bayan Panço Modeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anlatımlı Bayan Panço Modeli
Anlatımlı Bayan Panço Modeli, Anlatımlı Örgü Bayan Panço Modeli, örgü panço yapılışı,anlatımlı örgü panço yapılışı, bayan panço modelleri, panço nasıl örülür, yeni model pançolar, panço modası, bayan panço modasu, panço modelleri , örgü panço modelleri,panço, örgü panço, örgü bayan panço, panço2012 , örgü panço yapılışı


Pançolar bu sene çok moda bayanlar, sizde kendinize bir panço örüp giyebilirsiniz. Hem sıcacık tutacak, hem de sezonun trendi bir giysiniz olur. Herkeste olmayan bir pançoylaüstelik havanızıda atarsınız. Kalın şişle yapacağınız için çok kolay olacaktır.



Modelin yapılışı


8 nolu şişe 83 ilmek atalım 6 ilmik düz 1 ters 4′lü burgu 1 ters 5 düz 1ters 4′lü burgu 1 ters 5 düz 1 ters 4′lü burgu 1 ters 5 düz 1 ters 4′lü burgu 1ters 5 düz 1 ters 4′lü burgu 1 ters 4′lü burgu 1 ters 4 düz yaparak modeli meydana getirelim 6 dizide bir 5 ilmiği sol şişin üstünde tutup geri dönün 10. dizide bir 10 ilmek kaldıktan sonra tekrar dönelim enli bölüm 160 cm olcak biçimde örüp kenardan ekleyelim. Yakada 76 ilmik çıkaralım 16 cm kadar lastik örelim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt