Haber Angry Birds efsanesi yeni oyunla devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Angry Birds efsanesi yeni oyunla devam ediyor
Akıllı telefon ve tabletlerin kullanımı her geçen gün artıyor ve teknoloji meraklıları cihazları ile her geçen gün daha fazla zaman geçirirken, akıllı telefonlar ve tabletlerle yapılan işlerin başında da oyun oynamak gelirken, şu anda farklı platformlarda sayısız oyun sunulmuş durumda.



Mobil platformda sayısız oyun yer alsa da bazı isimler diğerinden daha ön plana çıkarken, bu isimlerden bir tanesi de Angry Birds olmakta.

Finlandiya kökenli Rovio tarafından geliştirilen Angry Birds, ilk olarak iOS platformunda yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Daha sonra Android platformunda ve sonrasında bir çok farklı platformda daha Angry Birds oyunları sunulurken, şimdi de yeni oyun olarak Angry Birds Action Rovio tarafından sunuldu.

Android ve iOS platformuları için sunulan Angry Birds Action, Google Play Store ve Apple App Store'da yerini alırken, oyunun Angry Birds filminin çıkışından hemen önce gelmesi de dikkat çekici.

Oyun ücretsiz olarak her iki platformda sunulmuş olup, iOS platformunda olanlar iTunes sayfasına ulaşabilirler. Oyun dosya büyüklüğü 379MB ve iOS 8.0 ya da daha üstü işletim sistemine sahip iphone, iPad ve iPod Touch modellerine yüklenebiliyor.

Diğer taraftan Android platformu için Google Play Store sayfasına da ulaşılabilir. 321MB dosya büyüklüğüne sahip ve Android 4.1 ya da üzeri işletim sistemine sahip cihaz gerekmekte.
Angry Birds efsanesi yeni oyunla devam ediyor
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu


kralberk13

kralberk13

Üye
teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bakalım yeni efsane nasıl.. :tşk:
 
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Biraz sıkıcı birkaç bölüm oynayıp sildim :)
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aklıma "Kutsal Damacana 3: Dracoola" Deki Bit Bitmediniz Repliği Geliyor :D asdfghmö
 
0MG90

0MG90

Üye
Eskisi gibi heyecanlandırmıyor :)
 


Üst Alt