Alkışlarla...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*efsane*

*efsane*

Üye
    Konu Sahibi
Alkışlarla...
Alkışlarla...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, maçtan sonra Yıldırım Demirören başta olmak üzere taraftarlara ve Beşiktaş camiasına teşekür etti.


Fenerbahçe’nin attığı 2. gol sonrası Protokol Tribünü’nde hareketlilik vardı. Yerindan kalkan Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e dönerek, “İzninizle Başkan, ben içeri gidiyorum” dedi. Demirören, “lütfen kal başkan” demesine karşın, Yıldırım içeri gitti ve maçı burada tamamladı. Ve maç sonu. Tribünden Yıldırım Demirören ile birlikte ayrılan Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada, dostluğu güçlendiren mesajlar verdi.



‘Örnek bir davranış’
Yıldırım, “Başta Sayın Yıldırım Demirören olmak üzere Beşiktaş taraftarlarına, herkese teşekkür ediyorum. Tribünde geçmişte bize karşı olan hadiselerin hiçbirini yaşamadık. 2-0’dan sonra içeri kendim girdim. Çünkü geçmişte yaşadığımız olaylar vardı. Seyirci o anda kendini kaybetmiş olabilir. Bundan dolayı bir tepki koyabilirdi. Bu tepkiye karşı Yıldırım Başkan bir hareket yapmasın, tepkiler de ona dönmesin diye içeri girdim. Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum. İnşallah bütün maçlar, bizim orada, Ali Sami Yen’de veya başka bir yerde bu şekilde dostluk içinde oynanır. Çünkü biz, Türkiye’nin büyük kulüpleriyiz. Örnek olmamız lazım. Bu akşam da örnek bir davranış yaşanmıştır. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi. Fenerbahçe Başkanı, alınan galibiyet için futbolcularını da kutlayıp, sahada mücadele eden herkese teşekkürlerini iletti.
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Futbol dostluk, kardeşliktir.
 

Doğan

Üye
Herzaman böyle görüntüler görmek dileğiyle..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt